Mprise Indigo Nieuws

Symposium over FieldBook goed bezocht

Door Annelies Michels 11 October 2016

Mprise Indigo heeft zich dit jaar voor het eerst geprofilieerd op Seed meets Technology; de vakbeurs voor zaad producerende bedrijven.

Tijdens een interessant symposium zijn diverse uitdagingen van deze bedrijven uitgebreid aan bod gekomen en is FieldBook gepresenteerd; de mobiele oplossing voor productie ondersteuning.

Het symposium is goed bezocht en deelnemers waren enthousiast over de discussie tussen Wil Jorink (Area Production Manager Europe & Africa bij Bejo Zaden BV), Jan Jaap Stelwagen (Head Production EMEA bij Bayer Cropscience Vegetable Seeds) en Arno Hogervorst (Solution Architect bij Mprise Indigo).

LEES VERDER >

Interessante webinars voor de tuinbouw

Door Annelies Michels 11 October 2016

Tijdens zes sessies komen daarin de onderwerpen verkoop- en productieplanning, ruimtebeheer, activiteitenmanagement, kostprijsbeheer, inkoop- en voorraadbeheer en transport & logistiek aan bod.

De webinars zijn volledig gewijd aan de dagelijkse uitdaging van menig kweker. In een sessie van maximaal 3 kwartier krijgt de deelnemer antwoorden op vragen zoals ‘hoeveel planten kan ik nu verkopen, hoe groot is mijn verkoopbare voorraad over de lange termijn en heb ik al lange termijn orders?’ ‘Hoe kan ik klantafspraken vastleggen en deze specificaties toepassen op orders?’ ‘Hoe zit mijn forecastplanning eruit?’

In korte sessies worden de mogelijkheden van IS Agriware, de tuinbouwsoftware van Mprise Indigo, toegelicht. Deelnemers krijgen een goed beeld van wat deze software voor hen kan betekenen. Meer weten of direct aanmelden? Bel ons op  0318-508810 of klik hier!

 

LEES VERDER >

Bejo kiest Agriware voor 'Seed Production'

Door Joop de Jong 31 May 2016

Bejo heeft de standaard software IS Agriware van Mprise Indigo geselecteerd voor de automatisering van het farm management. Het accent ligt daarbij in de eerste fase op het Activity management en het Fieldbook. Het Fieldbook is een mobiele applicatie die zowel online als offline met IS Agriware samenwerkt en waarmee waarnemingen en inspecties kunnen worden geregistreerd en geïnitieerd. Deze functionaliteit wordt in de tweede fase uitgebreid met functionaliteit voor de lokale ‘Processing’ van zaden en voor de Backoffice. In de derde fase zal de software wereldwijd over de productielocaties worden uitgerold. 

LEES VERDER >

Plantenkwekerij Leo Ammerlaan kiest voor Agriware

Door Joop de Jong 31 May 2016

Nieuws - Mprise

Het verkrijgen van een betere beheersbaarheid van de interne processen en van de juiste management informatie behoorden voor Leo Ammerlaan tot de belangrijkste redenen om hun huidige softwareapplicaties tegen het licht te houden. Inzicht in de data die wordt vastgelegd in het hele traject van inkoop tot en met verkoop werd als essentieel ervaren. Daarom is ook besloten te kiezen voor de implementatie van een nieuw ERP systeem.

LEES VERDER >