Mprise Indigo Nieuws

Aankondiging Agriware Online in Monster

Door Jelte Kooistra 16 March 2017

Kent u potplantenkweker Max? Max heeft een kwekerij van 4 hectare in De Kwakel en loopt in zijn dagelijkse werkzaamheden tegen de volgende zaken aan: Wat is er met deze plant gebeurd? Op welke planten verdien ik het meeste geld? Gebruik ik mijn ruimte optimaal? De oplossing is binnen handbereik! 

Heeft u het gevoel dat u uw kasruimte niet optimaal gebruikt? Max had dit gevoel ook. Dit was één van zijn behoeftes:

 ‘’Mijn beschikbare ruimte volledig benutten is altijd een uitdaging. Eén keer de kas vol zetten is niet het grote probleem, het is de samenhang tussen verschillende partijen die op verschillende momenten gereed zijn. De opvolging van de partijen.’’ 

LEES VERDER >

Symposium over FieldBook goed bezocht

Door Annelies Michels 11 October 2016

Mprise Indigo heeft zich dit jaar voor het eerst geprofilieerd op Seed meets Technology; de vakbeurs voor zaad producerende bedrijven.

Tijdens een interessant symposium zijn diverse uitdagingen van deze bedrijven uitgebreid aan bod gekomen en is FieldBook gepresenteerd; de mobiele oplossing voor productie ondersteuning.

Het symposium is goed bezocht en deelnemers waren enthousiast over de discussie tussen Wil Jorink (Area Production Manager Europe & Africa bij Bejo Zaden BV), Jan Jaap Stelwagen (Head Production EMEA bij Bayer Cropscience Vegetable Seeds) en Arno Hogervorst (Solution Architect bij Mprise Indigo).

LEES VERDER >

Bejo kiest Agriware voor 'Seed Production'

Door Joop de Jong 31 May 2016

Bejo heeft de standaard software IS Agriware van Mprise Indigo geselecteerd voor de automatisering van het farm management. Het accent ligt daarbij in de eerste fase op het Activity management en het Fieldbook. Het Fieldbook is een mobiele applicatie die zowel online als offline met IS Agriware samenwerkt en waarmee waarnemingen en inspecties kunnen worden geregistreerd en geïnitieerd. Deze functionaliteit wordt in de tweede fase uitgebreid met functionaliteit voor de lokale ‘Processing’ van zaden en voor de Backoffice. In de derde fase zal de software wereldwijd over de productielocaties worden uitgerold. 

LEES VERDER >

Plantenkwekerij Leo Ammerlaan kiest voor Agriware

Door Joop de Jong 31 May 2016

Nieuws - Mprise

Het verkrijgen van een betere beheersbaarheid van de interne processen en van de juiste management informatie behoorden voor Leo Ammerlaan tot de belangrijkste redenen om hun huidige softwareapplicaties tegen het licht te houden. Inzicht in de data die wordt vastgelegd in het hele traject van inkoop tot en met verkoop werd als essentieel ervaren. Daarom is ook besloten te kiezen voor de implementatie van een nieuw ERP systeem.

LEES VERDER >