Mprise Indigo Nieuws

Plantenkwekerij Leo Ammerlaan kiest voor Agriware

Posted by Joop de Jong on Jan 8, 2016 10:30:24 PM

Nieuws - Mprise

Het verkrijgen van een betere beheersbaarheid van de interne processen en van de juiste management informatie behoorden voor Leo Ammerlaan tot de belangrijkste redenen om hun huidige softwareapplicaties tegen het licht te houden. Inzicht in de data die wordt vastgelegd in het hele traject van inkoop tot en met verkoop werd als essentieel ervaren. Daarom is ook besloten te kiezen voor de implementatie van een nieuw ERP systeem.

Dit systeem, het Agriware softwarepakket van Mprise Indigo, sluit aan bij de doelstelling van Leo Ammerlaan, namelijk het bewerkstelligen van een gesloten cirkel van planning, uitvoering, controle en evaluatie. 

Het implementatie traject is opgedeeld in verschillende fasen waarbij allereerst de jonge groenteplanten en vervolgens de bloeiende sierteelt en stekbeworteling processen worden ge├»mplementeerd. Daarna is nog een optimalisatie fase voorzien waarin ondermeer koppelingen met pakketten van derden worden gerealiseerd. 

Plantenkwekerij Leo Ammerlaan B.V. is gespecialiseerd in het opkweken van groenteplanten voor professionele kwekers. Verder worden orchidee├źn en rozen opgekweekt, en worden stekken beworteld voor handelsbedrijven. Leo Ammerlaan levert sierplanten en eetbare planten aan exporteurs en grootwinkelbedrijven. 

Meer informatie?  Neem contact op met Mprise Indigo en mail info@mprise.nl.

Tekening_Leo_Ammerlaan.jpg

 

Topics: ERP Implementatie ervaringen, IS Agriware