Mprise Academy Nieuws

Mprise Academy is aan het verbouwen

Door Erik Hooijer 15 april 2019

Als u recentelijk bij ons een training heeft gevolgd, heeft u het al kunnen zien: de benedenverdieping van Mprise staat in de steigers. De begane grond, die eerst verhuurd werd, wordt omgebouwd tot een prachtige gang met 2 vergaderzalen en 5 trainingslokalen van verschillende grootte.

Voor een impressie van hoe het eruit gaat zien, de volgende schetsen:

LEES VERDER >

Dynamics365 Talent trainingen nu beschikbaar!

Door Erik Hooijer 12 april 2019

Vaak gaat het over Finance, Supply Chain of Warehousing als het over Dynamics gaat.

Bent u verantwoordelijk voor de HR-processen binnen uw organisatie: ook dan heeft Dynamics365 iets te bieden! Dynamics365 for Talent. Dit relatief nieuwe onderdeel van Dynamics365 biedt functionaliteit voor onder meer het wervingsproces, medewerkersregistratie, competentiemanagement, ziekte- en verlofregistratie etc.

LEES VERDER >

Nieuw! Maak uw eigen zakelijke App

Door Gert-Jan Verweij 19 oktober 2018

Op 13 november 2018 is onze eerste workshop "App in one day" beschikbaar. Tijdens deze workshop leert u een zakelijke App maken in Microsoft PowerApps.

LEES VERDER >

Samenwerking QBS group en Mprise

Door Mirjam Berntsen 7 september 2018


Mprise Academy en QBS group werken al een aantal jaren samen. Deze samenwerking wordt per september uitgebouwd. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee voor partners van QBS.

LEES VERDER >

Dynamics CRM geschikt? Ja/Nee

Door Katalin Mathé 22 januari 2018

De ontwikkelingen rondom Microsoft Dynamics CRM gaan snel. Met Dynamics365 is er een platform beschikbaar gekomen, dat veel mogelijkheden heeft. Maar wat kan het betekenen voor úw organisatie? Zou Dynamics CRM u kunnen helpen meer inzicht te krijgen in uw klanten en hen beter te kunnen bedienen?

LEES VERDER >

E-learning ook beschikbaar voor Dynamics CRM

Door Mirjam Berntsen 2 maart 2017

Wilt u op een laagdrempelige manier ervaring opdoen met de Userinterface voor CRM2016? Dan is onze E-Learning geschikt voor u!

Nederlandstalig, toegespitst op gebruikers, 24/7 online beschikbaar, in compacte delen opgedeeld. En met uitgebreide mogelijkheden om zelf te oefenen.

LEES VERDER >

Mprise erkend als Opleider voor KMO-portefeuille België

Door Mirjam Berntsen 21 februari 2017

Mprise mag zich Erkend dienstverlener voor Opleidingen en Advies voor de KMO-portefeuille noemen. De audit, die hiertoe door Kiwa België is uitgevoerd, hebben wij met glans doorstaan.

Dit is goed nieuws voor onze relaties uit Vlaanderen. Het betekent dat de opleidingen van Mprise in aanmerking komen voor subsidie via de KMO-portefeuille van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen. Dit geldt voor trainingen uit ons open rooster, maar ook voor klantspecifieke trainingen en E-Learning. Voor zowel Dynamics AX, NAV/Agriware als CRM.

LEES VERDER >

Knoppentraining NAV via Mprise E-learning

Door Mirjam Berntsen 17 januari 2017

Wilt u op een laagdrempelige manier ervaring opdoen met de Role Tailored Client van NAV? Dan is onze e-learning geschikt voor u!

Nederlandstalig, toegespitst op gebruikers, 24/7 online beschikbaar, in compacte delen opgedeeld. En met uitgebreide mogelijkheden om zelf te oefenen.

LEES VERDER >

Nieuw: Trainingen Document Creator

Door Mirjam Berntsen 18 oktober 2016

Vanaf oktober gaat Mprise trainingen voor Document Creator invullen. Dit vindt plaats in samenwerking met Idyn.

Document Creator is een add-on voor het converteren en maken van rapporten in Microsoft Dynamics NAV. Deze eerste trainingen zijn bedoeld voor ontwikkelaars die met Document Creator aan de slag gaan. Vanaf januari wordt het programma uitgebreid met trainingen voor organisaties die Document Creator (gaan) gebruiken.

LEES VERDER >

Life Fitness over Mprise E-learning

Door Mirjam Berntsen 29 september 2016

Carla de Lange, HR Manager Benelux - Life Fitness

“Mprise heeft erg goed met ons meegedacht en ons prima geholpen bij het opleiden van onze mensen. Wij hebben het Mprise E-Learning platform ingezet. Ook heeft een trainer van Mprise  een Workshop gegeven voor onze Experts waarin zij werden voorbereid op het geven van training aan onze medewerkers.”

LEES VERDER >

RECENT NIEUWS