Mprise Academy Nieuws

Dynamics365 Talent trainingen nu beschikbaar!

Posted by Erik Hooijer on Apr 12, 2019 12:05:51 PM

Nieuwe functies in Dynamics365 geschikt voor HR ManagersVaak gaat het over Finance, Supply Chain of Warehousing als het over Dynamics gaat.

Bent u verantwoordelijk voor de HR-processen binnen uw organisatie: ook dan heeft Dynamics365 iets te bieden! Dynamics365 for Talent. Dit relatief nieuwe onderdeel van Dynamics365 biedt functionaliteit voor onder meer het wervingsproces, medewerkersregistratie, competentiemanagement, ziekte- en verlofregistratie etc.

 Dynamics365 for Talent kan zowel standalone als in combinatie met Dynamics365 FO worden ingezet.

Trainingen voor HR-processen in Dynamics365

Wij hebben drie trainingen die over de nieuwe functionaliteit in Dynamics365 gaan. Hieronder een korte preview voor elke training. 

1. Microsoft Dynamics 365 for Talent – Introductie training

Deze training leert u de basis van Microsoft Dynamics 365 for Talent. U leert o.a. HR-processen in te richten en uit te voeren.  Ook is deze opleiding een opstapje naar de vervolgtrainingen, die meer de diepte ingaan. Lees hier meer over de training.

2. Microsoft Dynamics 365 for Talent – Core HR

U leert meer over de module Core HR in Dynamics365. Deze training gaat in op het organisatiebeheer, personeelsmanagement, prestatiemanagement en nog veel meer. Dit kunt u hier lezen.

3. Microsoft Dynamics 365 for Talent – Attract & Onboard

U leert om te werken met Microsoft Dynamics 365 for Talent de module Attract en Onboard. Deze training gaat vooral in op het verwervingsproces. Bekijk hier de training. 

Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen door onder op de banner te klikken. 

New Call-to-action

 

Topics: Trainingen

RECENT NIEUWS