Mprise Academy Nieuws

E-learning ook beschikbaar voor Dynamics CRM

Door Mirjam Berntsen 2 maart 2017

Wilt u op een laagdrempelige manier ervaring opdoen met de Userinterface voor CRM2016? Dan is onze E-Learning geschikt voor u!

Nederlandstalig, toegespitst op gebruikers, 24/7 online beschikbaar, in compacte delen opgedeeld. En met uitgebreide mogelijkheden om zelf te oefenen.

LEES VERDER >

Mprise erkend als Opleider voor KMO-portefeuille België

Door Mirjam Berntsen 21 februari 2017

Mprise mag zich Erkend dienstverlener voor Opleidingen en Advies voor de KMO-portefeuille noemen. De audit, die hiertoe door Kiwa België is uitgevoerd, hebben wij met glans doorstaan.

Dit is goed nieuws voor onze relaties uit Vlaanderen. Het betekent dat de opleidingen van Mprise in aanmerking komen voor subsidie via de KMO-portefeuille van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen. Dit geldt voor trainingen uit ons open rooster, maar ook voor klantspecifieke trainingen en E-Learning. Voor zowel Dynamics AX, NAV/Agriware als CRM.

LEES VERDER >

Life Fitness over Mprise E-learning

Door Mirjam Berntsen 29 september 2016

Carla de Lange, HR Manager Benelux - Life Fitness

“Mprise heeft erg goed met ons meegedacht en ons prima geholpen bij het opleiden van onze mensen. Wij hebben het Mprise E-Learning platform ingezet. Ook heeft een trainer van Mprise  een Workshop gegeven voor onze Experts waarin zij werden voorbereid op het geven van training aan onze medewerkers.”

LEES VERDER >

Nieuw: training Workflow in AX2012

Door Joop de Jong 8 januari 2016

Als u workflow wilt kunnen inrichten of wilt begrijpen hoe met workflow in AX controle wordt uitgevoerd en goedkeuringstaken worden gegenereerd, dan is deze nieuwe cursus iets voor u! 

LEES VERDER >

RECENT NIEUWS