Mprise Academy Nieuws

Dynamics CRM geschikt? Ja/Nee

Door Katalin Mathé 22 januari 2018

De ontwikkelingen rondom Microsoft Dynamics CRM gaan snel. Met Dynamics365 is er een platform beschikbaar gekomen, dat veel mogelijkheden heeft. Maar wat kan het betekenen voor úw organisatie? Zou Dynamics CRM u kunnen helpen meer inzicht te krijgen in uw klanten en hen beter te kunnen bedienen?

LEES VERDER >

E-learning ook beschikbaar voor Dynamics CRM

Door Mirjam Berntsen 2 maart 2017

Wilt u op een laagdrempelige manier ervaring opdoen met de Userinterface voor CRM2016? Dan is onze E-Learning geschikt voor u!

Nederlandstalig, toegespitst op gebruikers, 24/7 online beschikbaar, in compacte delen opgedeeld. En met uitgebreide mogelijkheden om zelf te oefenen.

LEES VERDER >

Mprise erkend als Opleider voor KMO-portefeuille België

Door Mirjam Berntsen 21 februari 2017

Mprise mag zich Erkend dienstverlener voor Opleidingen en Advies voor de KMO-portefeuille noemen. De audit, die hiertoe door Kiwa België is uitgevoerd, hebben wij met glans doorstaan.

Dit is goed nieuws voor onze relaties uit Vlaanderen. Het betekent dat de opleidingen van Mprise in aanmerking komen voor subsidie via de KMO-portefeuille van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen. Dit geldt voor trainingen uit ons open rooster, maar ook voor klantspecifieke trainingen en E-Learning. Voor zowel Dynamics AX, NAV/Agriware als CRM.

LEES VERDER >

RECENT NIEUWS