Mprise Academy Nieuws

Nieuw! Maak uw eigen zakelijke App

Door Gert-Jan Verweij 19 October 2018

Op 13 november 2018 is onze eerste workshop "App in one day" beschikbaar. Tijdens deze workshop leert u een zakelijke App maken in Microsoft PowerApps.

LEES VERDER >

Dynamics CRM geschikt? Ja/Nee

Door Katalin Mathé 22 January 2018

De ontwikkelingen rondom Microsoft Dynamics CRM gaan snel. Met Dynamics365 is er een platform beschikbaar gekomen, dat veel mogelijkheden heeft. Maar wat kan het betekenen voor úw organisatie? Zou Dynamics CRM u kunnen helpen meer inzicht te krijgen in uw klanten en hen beter te kunnen bedienen?

LEES VERDER >

Power BI voor Dynamics AX

Door Mirjam Berntsen 17 May 2017

Ja! Ze zijn er... de Power BI trainingen voor Dynamics AX! Klik hier voor het overzicht.

Onze BI-experts hebben veel ervaring met het definiëren, bouwen en aanpassen van PowerBI-rapporten en dashboards in combinatie met Dynamics AX.

LEES VERDER >

E-learning ook beschikbaar voor Dynamics CRM

Door Mirjam Berntsen 2 March 2017

Wilt u op een laagdrempelige manier ervaring opdoen met de Userinterface voor CRM2016? Dan is onze E-Learning geschikt voor u!

Nederlandstalig, toegespitst op gebruikers, 24/7 online beschikbaar, in compacte delen opgedeeld. En met uitgebreide mogelijkheden om zelf te oefenen.

LEES VERDER >

Mprise erkend als Opleider voor KMO-portefeuille België

Door Mirjam Berntsen 21 February 2017

Mprise mag zich Erkend dienstverlener voor Opleidingen en Advies voor de KMO-portefeuille noemen. De audit, die hiertoe door Kiwa België is uitgevoerd, hebben wij met glans doorstaan.

Dit is goed nieuws voor onze relaties uit Vlaanderen. Het betekent dat de opleidingen van Mprise in aanmerking komen voor subsidie via de KMO-portefeuille van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen. Dit geldt voor trainingen uit ons open rooster, maar ook voor klantspecifieke trainingen en E-Learning. Voor zowel Dynamics AX, NAV/Agriware als CRM.

LEES VERDER >

Knoppentraining NAV via Mprise E-learning

Door Mirjam Berntsen 17 January 2017

Wilt u op een laagdrempelige manier ervaring opdoen met de Role Tailored Client van NAV? Dan is onze e-learning geschikt voor u!

Nederlandstalig, toegespitst op gebruikers, 24/7 online beschikbaar, in compacte delen opgedeeld. En met uitgebreide mogelijkheden om zelf te oefenen.

LEES VERDER >

Nieuw: Trainingen Document Creator

Door Mirjam Berntsen 18 October 2016

Vanaf oktober gaat Mprise trainingen voor Document Creator invullen. Dit vindt plaats in samenwerking met Idyn.

Document Creator is een add-on voor het converteren en maken van rapporten in Microsoft Dynamics NAV. Deze eerste trainingen zijn bedoeld voor ontwikkelaars die met Document Creator aan de slag gaan. Vanaf januari wordt het programma uitgebreid met trainingen voor organisaties die Document Creator (gaan) gebruiken.

LEES VERDER >

Inzetten van trainingsvouchers en Quattro's mogelijk bij Mprise

Door Mirjam Berntsen 29 September 2016

Bent u als partner aangesloten bij QBS group? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Mprise werkt samen met QBS group, waardoor het mogelijk is om uw QBS-trainingsvoucher en/of Quattro's in te zetten voor het volgen van trainingen bij Mprise.

LEES VERDER >

Certificering voor NAV weer mogelijk

Door Mirjam Berntsen 10 October 2016

Vorig jaar heeft Microsoft de certificering voor NAV beëindigd. Maar er zijn weer mogelijkheden!

In samenwerking met Association of Dynamics Professionals, DynamicsPRO, biedt Mprise examens in Dynamics NAV2016. Deze examens zijn ontwikkeld onder verantwoordelijkheid van DynamicsPRO en worden in Nederland exclusief door Mprise afgenomen.

LEES VERDER >

Nieuw: training Workflow in AX2012

Door Joop de Jong 8 January 2016

Als u workflow wilt kunnen inrichten of wilt begrijpen hoe met workflow in AX controle wordt uitgevoerd en goedkeuringstaken worden gegenereerd, dan is deze nieuwe cursus iets voor u! 

LEES VERDER >

RECENT NIEUWS