Wie doet wat en wat staat waar? Met deze vraag ging Plantenkwekerij Leo Ammerlaan (nu Plantise) op zoek naar een softwarepakket. Heeft u ook deze vraag? Bekijk dan de onderstaande video en kom naar IFTF (6-8 november) stand nummer C4.10.

Leo_Ammerlaan_v1

Meer inzicht en controle in de kwekerij!

Tijd is kostbaar en deze wilt u zo goed mogelijk besteden. Wanneer u enkele verschillende soorten partijen in de kas kweekt, raakt u het overzicht niet direct kwijt. Maar wat als u meer dan 50 verschillende partijen heeft? Wat als er meerdere mensen het productieplan willen bewerken of de data willen gebruiken? Wat als de de 'Excel-man' de kwekerij verlaat? 

Deze vragen zien we bij veel kwekers. Nu gebruiken zij nog vaak Excel, wat een heel handige tool is. Echter, de kwekerij groeit, meer mensen passen gegevens aan en de data is niet meer up-to-date. Daarnaast is heel de organisatie afhankelijk van één persoon. 

Software kan u helpen bij een volgende stap om meer inzicht en controle te geven in de kwekerij. Door de productieplanning vanuit de software te sturen behoudt u overzicht. Meerdere mensen kunnen de gegevens bewerken. Ook kunnen zij activiteiten of ziektes op de vloer registeren. Uw verkopers hebben met de software overal up-to-date informatie. Verder ziet u precies waar elke partij staat en wat de status van deze partij is. 

Meer informatie over onze aanpak? Kom langs op IFTF of stuur een mail naar agriware@mprise.nl