Komt u ook naar Plantarium 2019 (augustus 19-21)? Wij staan op stand 201 en ontvangen u graag. We gaan graag in gesprek over de uitdagingen die u heeft.

Agriware: Integrale software voor de tuinbouw

Welke waarde denkt u dat bedrijfssoftware toevoegt aan uw processen? Is het een noodzakelijk kwaad of kunt u er een concurrentievoordeel mee bereiken? Kom naar de stand om hierover te spreken. Tijdens de beurs laten we de verbinding tussen de verschillende processen in software zien.

Bijvoorbeeld, de order die u binnenkrijgt is verbonden aan de productieplanning. De gegevens worden overgenomen vanuit de order. U weet daardoor precies welke ruimte, materialen, arbeid en machinecapaciteit er nodig is. Hiermee weet u exact de kostprijs en welk product het meeste oplevert.

Ook kunt u aan de productieplanning de ruimteplanning koppelen. Hiermee kunt u optimaal uw ruimte plannen. Dijk van Dijk kan hierdoor 6-7% meer planten kweken dan voorheen met dezelfde aantal meters, zie referentie. Doordat alles in één systeem zichtbaar is, wordt de kennis geborgd en kunt u analyses doen op de beschikbare data. Hierdoor kunt u op basis van cijfers besluiten nemen en sneller schakelen.

Bij Mprise Agriware willen we niet alleen uw huidige proces ondersteunen maar deze ook continu optimaliseren op basis van data-analyses en nieuwe innovaties. Lees hier meer over hoe wij dat doen.