Mprise Agriware® Klanten

Referentie: Leo Ammerlaan

Door Gert-Jan Verweij 30 april 2019

Wie doet wat en wat staat waar? Met deze vraag ging Plantenkwekerij Leo Ammerlaan op zoek naar een softwarepakket. Ilone Douma Ammerlaan vertelt u meer over dit proces en hoe zij op dit moment de software gebruiken.

LEES VERDER >

Dijk van Dijk over het gebruik van Agriware

Door Gert-Jan Verweij 11 december 2018

Een aantal weken geleden gingen we langs bij Dijk van Dijk. Robin van Dijk vertelde over zijn ervaringen met Agriware. "We zijn 6 tot 7 procent meer planten gaan doen met dezelfde meters" aldus Robin.

LEES VERDER >

Klantencase: Bejo

Door Gert-Jan Verweij 4 december 2018

De meeste lezers zullen het bedrijf Bejo wel kennen. Een prachtig bedrijf met al meer dan 100 jaar ervaring in de zaadbranche. Het bedrijf is niet alleen gespecialiseerd in de productie van zaden maar ook in de veredeling, bewerking en verkoop van zaden. Bejo is gericht om de voortdurende innovatie telkens weer te vertalen naar de marktwensen in groenterassen  met een duidelijke toegevoegde waarde voor de totale voedselketen.

LEES VERDER >

Van Son & Koot over het gebruik van Agriware

Door Erik Hooijer 17 september 2018

Bekijk onderstaande video en zie hoe van Son & Koot gebruik maakt van Agriware om hun bedrijfsprocessen te ondersteunen.

LEES VERDER >

Agriware biedt inzicht en sturingsmogelijkheden

Door Gerlinde Kroon 7 september 2018

ID'Flor is een Belgisch productiebedrijf van potplanten dat diverse soorten potplanten zoals Clivia’s, Azalea’s en Rhododendrons kweekt. ID’Flor maakt onderdeel uit van de Floré groep. Het bestaat uit 4 productielocaties en 1 centraal lever platform.

LEES VERDER >

Gipmans tevreden met bedrijfssoftware van Mprise Agriware

Door Joop de Jong 9 maart 2018

Gipmans Planten is een moderne jonge planten kwekerij met een focus op glastuinbouw en vollegronds groenteplanten en kruidenplanten. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in grote homogene partijen planten. Het totale opper- vlak beslaat circa 45 ha. 

LEES VERDER >

RECENTE KLANTEN