De meeste lezers zullen het bedrijf Bejo wel kennen. Een prachtig bedrijf met al meer dan 100 jaar ervaring in de zaadbranche. Het bedrijf is niet alleen gespecialiseerd in de productie van zaden maar ook in de veredeling, bewerking en verkoop van zaden. Bejo is gericht om de voortdurende innovatie telkens weer te vertalen naar de marktwensen in groenterassen  met een duidelijke toegevoegde waarde voor de totale voedselketen.

De uitdaging van Bejo met Excel, Word en Access

Sinds 2016 mag Mprise Agriware voor Bejo werken. Voordat Bejo klant werd bij Mprise Agriware gebruikte de onderneming verschillende systemen om inspecties te registreren (Excel, Word, Access). Op zich konden gebruikers hiermee wel uit de voeten, maar omdat er verschillende systemen werden gebruikt, was er sprake van ongestructureerd databeheer.

Het was daardoor een uitdaging om adequate rapportages te produceren voor de verschillende teelten en de verschillende productielanden. Terwijl juist deze inspectiegegevens goed inzicht kunnen geven in de kwaliteit van de teelten. Het Fieldbook van Mprise Agriware maakte van deze uitdaging een oplossing.

Bejo en de keus voor Agriware

“Wij hebben voor Agriware gekozen omdat deze software uitgebreide planning-, registratie- en analysemogelijkheden biedt. Zo ongeveer elk type gewas kan ermee worden ondersteund. Mprise Agriware heeft ons bovendien overtuigd met moderne, schaalbare technologieën en een heldere visie op de ontwikkeling van standaard software voor zaadvermeerderingsbedrijven als het onze.

Wij zijn heel erg tevreden omdat de software al onze productieafdelingen op gebruiksvriendelijke wijze verder helpt om uniform te werken. Dus kan de informatie sneller worden verwerkt en is die van een hogere kwaliteit.”

Aldus Wil Jorink - Productie Manager Europa & Afrika

De klantencase van Bejo

In onze klantencase beschrijft Bejo meer over de oplossing Agriware en vertellen zij ook iets over het Fieldbook vanuit de praktijk. 

 New call-to-action