Mprise Agriware Nieuws

Mprise Agriware heeft deelgenomen aan de innovatiemissie naar Californië

Door Joop de Jong 19 April 2018

Dankzij een innovatieve landbouwsector is Nederland, na de Verenigde Staten, uitgegroeid tot het één na grootste exportland van agri & food in de wereld. Alle reden voor de Nederlandse overheid om te zoeken naar een vorm van samenwerking tussen beide landen, zodat de koppositie kan worden behouden.

LEES VERDER >

Mprise Indigo wordt Mprise Agriware

Door Gerlinde Kroon 9 March 2018

Mprise Indigo groeit. Toonaangevende bedrijven uit de tuinbouw, variërend van zaadveredelaars tot potplantenkwekers, hebben de weg naar ons bedrijf weten te vinden. Ons product Agriware blijkt in een behoefte te voorzien.

Voortgaande groei schept verplichtingen naar onze klanten en naar onze medewerkers. Het werken aan een goede naamsbekendheid behoort tot die verplichtingen.

LEES VERDER >

2017... je was een goed jaar!

Door Gerlinde Kroon 9 March 2018

Na 3 jaar van investeren in de organisatie en het product zijn we verheugd dat het jaar met een positief resultaat konden afsluiten. Een opsteker voor al onze 25 medewerkers (niet meegerekend de medewerkers van ons moederbedrijf Mprise) die daar hard aan hebben getrokken. Dat niet alleen, het is ook een opsteker voor al onze klanten die zien dat Agriware een gewaardeerde positie in de markt heeft verworven.

LEES VERDER >

IS Agriware® geschikt voor tijd- en arbeidsregistratie

Door Gerlinde Kroon 9 March 2018

Eenvoudig registreren, verwerken en analyseren van zowel aanwezigheid als productiviteit van de medewerkers? Mprise biedt een totaaloplossing!

Met een groot aantal vaste medewerkers en wellicht nog groter aantal uitzendkrachten zijn de arbeidskosten een van de grootste kostenposten in de productie. Erg belangrijk dus om de inzet van alle medewerkers goed te kunnen analyseren, zodat gestuurd kan worden op een efficiëntere inzet van de beschikbare capaciteit. Sinds release 10.04 beschikt IS Agriware® over een volledige module voor tijd- en arbeidsregistratie.

LEES VERDER >

Van Son & Koot groeit door met behulp van IS Agriware®

Door Anniek van Aert 9 March 2018

Van Son & Koot, een toonaangevende en innovatieve producent van tuinplanten, groeit. Om dit op een toekomstbestendige en inzichtelijke manier te doen is gekozen voor de IS Agriware® software. Van deze software gaat  Van Son & Koot als eerste de ruime functionaliteiten op het gebied van planning inzetten. Na eind 2017  met de implementatie van IS Agriware® te zijn gestart zal Van Son & Koot in het voorjaar van 2018 met de eerste processen , te weten arbeid- en tijdregistratie live gaan.

LEES VERDER >

Schoneveld investeert in betere bedrijfsprocessen met behulp van IS Agriware®

Door Anniek van Aert 9 March 2018

Schoneveld Breeding gaat investeren in een betere borging van bedrijfsprocessen. Om dit doel te realiseren is gekozen voor IS Agriware®. IS Agriware is een gebruiksvriendelijk softwarepakket, waarbij de organisatie alle processen in hetzelfde systeem kan managen. Vanaf december 2017 hoopt het bedrijf uit Twello gebruik te maken van de nieuwe software.

Bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd als onderdeel van “bouwen aan groei”. “Bouwen aan groei” omvat naast de bedrijfsprosessen, ook de opleiding van medewerkers en de nieuwbouw.

LEES VERDER >

Leo Ammerlaan implementeert IS Agriware®

Door Anniek van Aert 9 March 2018

Een samenwerking waarbij bedrijfsprocessen zijn geoptimaliseerd, inzichten zijn verkregen en Leo Ammerlaan toekomstbestendig verder kan ontwikkelen.

Plantenkwekerij Leo Ammerlaan en Mprise Indigo zijn in 2015 de samenwerking aangegaan met als doel door middel van de software IS Agriware® een gesloten cirkel van planning, uitvoering en evaluatie te creëren.

LEES VERDER >

Mprise organiseert Gebruikersdag Agriware

Door Anniek van Aert 9 March 2018

De bijeenkomst is voor bestaande gebruikers van IS Agriware® en heeft als doel om enerzijds informatie met u te delen, anderzijds met andere gebruikers ervaringen en informatie uit te wisselen en vervolgens met elkaar na te denken en te sparren over nieuwe functionaliteiten en toepassingen.

Onderwerpen welk aan bod zullen komen, zijn:

LEES VERDER >

Mprise organiseert informatiesessie Agriware

Door Anniek van Aert 9 March 2018

Moderne software voor kwekers. Kom langs!

Met Agriware heb je de beste geïntegreerde bedrijfssoftware voor kwekers die er is. Dat vinden wij niet alleen. Dat horen we van alle kwekers die we dagelijks helpen het maximale uit hun bedrijf te halen. Nieuwsgierig? Kom geheel vrijblijvend langs en laat u informeren.

LEES VERDER >

Agriware Online in Monster

Door Jelte Kooistra 9 March 2018

Kent u potplantenkweker Max? Max heeft een kwekerij van 4 hectare in De Kwakel en loopt in zijn dagelijkse werkzaamheden tegen de volgende zaken aan: Wat is er met deze plant gebeurd? Op welke planten verdien ik het meeste geld? Gebruik ik mijn ruimte optimaal? De oplossing is binnen handbereik! 

Heeft u het gevoel dat u uw kasruimte niet optimaal gebruikt? Max had dit gevoel ook. Dit was één van zijn behoeftes:

 ‘’Mijn beschikbare ruimte volledig benutten is altijd een uitdaging. Eén keer de kas vol zetten is niet het grote probleem, het is de samenhang tussen verschillende partijen die op verschillende momenten gereed zijn. De opvolging van de partijen.’’ 

LEES VERDER >

RECENT NIEUWS