Mprise Agriware® Nieuws

Mprise Agriware introduceert nieuwe versie Fieldbook App

Door Gert-Jan Verweij 9 October 2018

In één van de zalen die beschikbaar waren tijdens de Seed Meets Technology, introduceerde Mprise Agriware een nieuwe versie van de Fieldbook App. Ronald den Uil deed de introductie waarna  Michel van Westen (Rijk Zwaan) een presentatie gaf over datamanagement in de praktijk.

LEES VERDER >

Mprise Agriware neemt deel aan werkgroep over koppeling tussen Floriday en ERP

Door William van Loenen 20 September 2018

Met de ontwikkeling van Floriday is Royal FloraHolland een nieuwe weg ingeslagen. Floriday wordt het nieuwe platform van FloraHolland om kopers en kwekers wereldwijd bij elkaar te brengen.

LEES VERDER >

Mprise Agriware™ op Four Oaks Trade Show

Door Gert-Jan Verweij 9 August 2018

Op 4 en 5 september staat Mprise Agriware™ op de Four Oaks Trade Show in het Engelse Macclesfield ten zuidoosten van Manchester. Mprise Agriware™ nam al eerder aan buitenlandse tuinbouwbeurzen mee, maar dit is de eerste keer, dat het bedrijf in Engeland van de partij is.  Mprise Agriware™ hoopt op beide beursdagen geïnteresseerde bedrijven te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen.

LEES VERDER >

Mprise Agriware™ nu ook deelnemer aan Plantarium

Door Gert-Jan Verweij 15 August 2018

Mprise Agriware™ neemt dit jaar voor het eerst deel aan Plantarium, dé vakbeurs voor boomkwekerijproducten en vaste planten. Mprise Agriware™ voelt zich aangesproken door het sterke deelnemersveld, de nieuwe opzet en de hoge verwachtingen, die aan Plantarium gekoppeld zijn.

LEES VERDER >

Mprise Agriware op GreenTech met een totaaloplossing voor al uw processen

Door Gert-Jan Verweij 27 July 2018

Tuinbouwsoftware houdt niet op bij het invoeren van een order of het verzenden van een EAB. Excel hoeft niet de oplossing te zijn voor het plannen van uw kritische bedrijfsprocessen. Daar is een oplossing voor. Mprise Agriware™ nodigt u uit om te komen kijken naar de toekomst van tuinbouwautomatisering tijdens de aankomende GreenTech. De koffie staat voor u klaar op onze stand 08.436. 

LEES VERDER >

Mprise Agriware heeft deelgenomen aan de innovatiemissie naar Californië

Door Joop de Jong 19 April 2018

Dankzij een innovatieve landbouwsector is Nederland, na de Verenigde Staten, uitgegroeid tot het één na grootste exportland van agri & food in de wereld. Alle reden voor de Nederlandse overheid om te zoeken naar een vorm van samenwerking tussen beide landen, zodat de koppositie kan worden behouden.

LEES VERDER >

Mprise Indigo wordt Mprise Agriware

Door Gerlinde Kroon 9 March 2018

Mprise Indigo groeit. Toonaangevende bedrijven uit de tuinbouw, variërend van zaadveredelaars tot potplantenkwekers, hebben de weg naar ons bedrijf weten te vinden. Ons product Agriware blijkt in een behoefte te voorzien.

Voortgaande groei schept verplichtingen naar onze klanten en naar onze medewerkers. Het werken aan een goede naamsbekendheid behoort tot die verplichtingen.

LEES VERDER >

2017... je was een goed jaar!

Door Gerlinde Kroon 30 June 2018

Na 3 jaar van investeren in de organisatie en het product zijn we verheugd dat het jaar met een positief resultaat konden afsluiten. Een opsteker voor al onze 25 medewerkers (niet meegerekend de medewerkers van ons moederbedrijf Mprise) die daar hard aan hebben getrokken. Dat niet alleen, het is ook een opsteker voor al onze klanten die zien dat Agriware een gewaardeerde positie in de markt heeft verworven.

LEES VERDER >

IS Agriware® geschikt voor tijd- en arbeidsregistratie

Door Gerlinde Kroon 9 March 2018

Eenvoudig registreren, verwerken en analyseren van zowel aanwezigheid als productiviteit van de medewerkers? Mprise biedt een totaaloplossing!

Met een groot aantal vaste medewerkers en wellicht nog groter aantal uitzendkrachten zijn de arbeidskosten een van de grootste kostenposten in de productie. Erg belangrijk dus om de inzet van alle medewerkers goed te kunnen analyseren, zodat gestuurd kan worden op een efficiëntere inzet van de beschikbare capaciteit. Sinds release 10.04 beschikt IS Agriware® over een volledige module voor tijd- en arbeidsregistratie.

LEES VERDER >

Van Son & Koot groeit door met behulp van IS Agriware®

Door Anniek van Aert 9 March 2018

Van Son & Koot, een toonaangevende en innovatieve producent van tuinplanten, groeit. Om dit op een toekomstbestendige en inzichtelijke manier te doen is gekozen voor de IS Agriware® software. Van deze software gaat  Van Son & Koot als eerste de ruime functionaliteiten op het gebied van planning inzetten. Na eind 2017  met de implementatie van IS Agriware® te zijn gestart zal Van Son & Koot in het voorjaar van 2018 met de eerste processen , te weten arbeid- en tijdregistratie live gaan.

LEES VERDER >

RECENT NIEUWS