Mprise Agriware® Nieuws

Genson Soft Fruit Plants bouwt toekomst op Agriware

Door Gert-Jan Verweij 24 January 2019

Veenendaal – Genson Soft Fruit Plants, toonaangevend speler in de teelt van jonge planten voor de zacht fruit sector, heeft gekozen voor het softwarepakket van Mprise Agriware®. Die combinatie smaakt naar meer. Genson Soft Fruit Plants is in 2019 live gegaan en voert voortaan de planning en administratie van de productie, het voorraadbeheer, de verkoop en de financiële administratie in Agriware uit.  

LEES VERDER >

Mprise Agriware, nu ook in Bleiswijk

Door Anniek van Aert 17 January 2019

Vanaf 1 januari 2019 kan de Nederlandse tuinbouw, Mprise Agriware® nog beter vinden in een nieuwe vestiging in Bleiswijk. Consultants gaan daar werken en bijeenkomsten en demo’s worden dichterbij de klant gehouden. Want Mprise Agriware® wil dicht bij haar klanten opereren.

LEES VERDER >

Terugblik Relatiedag Mprise Agriware

Door Gert-Jan Verweij 21 December 2018

Op 22 november hield Mprise Agriware een Relatiedag voor alle klanten. De sfeer was goed en na afloop kregen we leuke positieve reacties. We hielden ditmaal een inhoudelijk programma voor onze gebruikers. op de dag zelf ging het o.a. over: 

LEES VERDER >

Overeenkomst tussen Mprise Agriware en coMakeIT getekend!

Door Gert-Jan Verweij 30 November 2018

Op 21 november tekenden Joop de Jong (Mprise Agriware) en Steven ten Napel (coMakeIT) een overeenkomst die betrekking heeft op het opzetten van een development center voor de ontwikkeling van ons product Agriware in India.

LEES VERDER >

Mprise Agriware introduceert nieuwe versie Fieldbook App

Door Gert-Jan Verweij 9 October 2018

In één van de zalen die beschikbaar waren tijdens de Seed Meets Technology, introduceerde Mprise Agriware een nieuwe versie van de Fieldbook App. Ronald den Uil deed de introductie waarna  Michel van Westen (Rijk Zwaan) een presentatie gaf over datamanagement in de praktijk.

LEES VERDER >

Mprise Agriware neemt deel aan werkgroep over koppeling tussen Floriday en ERP

Door William van Loenen 20 September 2018

Met de ontwikkeling van Floriday is Royal FloraHolland een nieuwe weg ingeslagen. Floriday wordt het nieuwe platform van FloraHolland om kopers en kwekers wereldwijd bij elkaar te brengen.

LEES VERDER >

Mprise Agriware™ op Four Oaks Trade Show

Door Gert-Jan Verweij 9 August 2018

Op 4 en 5 september staat Mprise Agriware™ op de Four Oaks Trade Show in het Engelse Macclesfield ten zuidoosten van Manchester. Mprise Agriware™ nam al eerder aan buitenlandse tuinbouwbeurzen mee, maar dit is de eerste keer, dat het bedrijf in Engeland van de partij is.  Mprise Agriware™ hoopt op beide beursdagen geïnteresseerde bedrijven te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen.

LEES VERDER >

Mprise Agriware™ nu ook deelnemer aan Plantarium

Door Gert-Jan Verweij 15 August 2018

Mprise Agriware™ neemt dit jaar voor het eerst deel aan Plantarium, dé vakbeurs voor boomkwekerijproducten en vaste planten. Mprise Agriware™ voelt zich aangesproken door het sterke deelnemersveld, de nieuwe opzet en de hoge verwachtingen, die aan Plantarium gekoppeld zijn.

LEES VERDER >

Mprise Agriware op GreenTech met een totaaloplossing voor al uw processen

Door Gert-Jan Verweij 27 July 2018

Tuinbouwsoftware houdt niet op bij het invoeren van een order of het verzenden van een EAB. Excel hoeft niet de oplossing te zijn voor het plannen van uw kritische bedrijfsprocessen. Daar is een oplossing voor. Mprise Agriware™ nodigt u uit om te komen kijken naar de toekomst van tuinbouwautomatisering tijdens de aankomende GreenTech. De koffie staat voor u klaar op onze stand 08.436. 

LEES VERDER >

Mprise Agriware heeft deelgenomen aan de innovatiemissie naar Californië

Door Joop de Jong 19 April 2018

Dankzij een innovatieve landbouwsector is Nederland, na de Verenigde Staten, uitgegroeid tot het één na grootste exportland van agri & food in de wereld. Alle reden voor de Nederlandse overheid om te zoeken naar een vorm van samenwerking tussen beide landen, zodat de koppositie kan worden behouden.

LEES VERDER >

RECENT NIEUWS