Mprise Agriware® Nieuws

Schoneveld Breeding kiest voor Agriware

Door Gert-Jan Verweij 25 juni 2019

Veenendaal, Wilp – Schoneveld Breeding timmert aan de weg. Dezer dagen opende het bedrijf haar nieuwe locatie in het Gelderse Wilp. Min of meer gelijk pakte de onderneming haar automatisering aan. “Niet dat we niets te doen hadden tijdens de nieuwbouw”, lacht Manager Operations Jolanda Veenhof-Tas. “Maar anders hadden we de vernieuwing van onze automatisering een aantal jaren moeten uitstellen. Dat vonden we niet verantwoord.” Voor haar nieuwe automatisering gebruikt Schoneveld Breeding Software van Mprise Agriware.

LEES VERDER >

Nieuws over het plantenpaspoort

Door John Dillon 23 mei 2019

Het plantenpaspoort is een officieel document om de fytosanitaire status van plantmateriaal te certificeren. Het paspoort is vereist om de goederen binnen de EU te verhandelen.

LEES VERDER >

Agriware Fieldbook App, alsof die plant kan praten

Door Gert-Jan Verweij 27 mei 2019

“Kon die plant maar praten…” Hoe vaak hebben telers dat niet verzucht als er in hun gewas iets gebeurde, dat ze niet hadden kunnen voorzien. Telers volgen hun gewas zo goed mogelijk om planten alles te kunnen geven wat ze nodig hebben. Mprise Agriware heeft een App, de Agriware Fieldbook App, bestemd voor zaadproducenten en kwekers, die daarbij helpt.

LEES VERDER >

Florizon Plants klaar voor toekomst met sofware Mprise Agriware

Door Gert-Jan Verweij 24 april 2019

Toen de broers Bram en Tim Fransen een paar jaar geleden het vaste planten bedrijf van hun vader in Mijdrecht kwamen versterken, was groei hun doel.  Inmiddels beschikt Florizon Plants over drie hectare glas. Er liggen plannen voor een containerveld van nog eens drie hectare. Voor verdere groei moest aan nog een voorwaarde worden voldaan; de ict moet kunnen meegroeien. Die voorwaarde heeft Florizon Plants nu ingevuld met inschakeling van Mprise Agriware.

LEES VERDER >

Wijziging telebankieren in Agriware

Door Gert-Jan Verweij 28 maart 2019

In de komende maanden voeren banken wijzigingen door in telebankieren. Deze wijzigingen kunnen mogelijk van invloed zijn voor gebruikers van Agriware.

LEES VERDER >

Sion versterkt haar automatisering door Mprise Agriware

Door Erik Hooijer 25 maart 2019

Veenendaal, De Lier – Veredelaar Sion Young Plants heeft haar bestaande QHorti-automatiseringssysteem vervangen door het moderne Agriware. Sion, sterk op het gebied van het veredelen van de Phalaenopsis Orchidee en het ontwikkelen van nieuwe rassen, kweekt jonge planten op locaties in Nederland en Brazilië voor kwekers wereldwijd.

LEES VERDER >

Mprise Agriware klaar voor de toekomst met Microsoft Dynamics 365 Business Central

Door William van Loenen 28 februari 2019

Mprise Agriware is continu op zoek hoe we nieuwe technologieën kunnen omzetten zodat deze meerwaarde hebben voor onze klanten.

Vernieuwingen binnen het platform Microsoft Dynamics, waar Agriware op is gebaseerd, geven daarbij richting en bieden kansen. De nieuwste versie van NAV: Dynamics 365 Business Central, biedt mogelijkheden voor vernieuwing en verbetering, bijvoorbeeld op het gebied van integratie met Office, PowerBI en Machine Learning (voor optimaliseren van planning).

LEES VERDER >

F.N. Kempen kiest voor toekomstbestendig Agriware

Door Gert-Jan Verweij 20 februari 2019

Veenendaal – F.N. Kempen heeft onlangs haar IT vernieuwd en is overgestapt op Agriware. F.N. Kempen is een vooraanstaand producent van visueel aantrekkelijke vaste planten. Die worden in Griekenland en Italië geteeld door kwekers met wie Kempen een vaste relatie heeft en in Nederland op de eigen kwekerij. Met Agriware kunnen alle bedrijfsprocessen, van productie tot en met verkoop, worden ondersteund.

LEES VERDER >

Genson Soft Fruit Plants bouwt toekomst op Agriware

Door Gert-Jan Verweij 24 januari 2019

Veenendaal – Genson Soft Fruit Plants, toonaangevend speler in de teelt van jonge planten voor de zacht fruit sector, heeft gekozen voor het softwarepakket van Mprise Agriware®. Die combinatie smaakt naar meer. Genson Soft Fruit Plants is in 2019 live gegaan en voert voortaan de planning en administratie van de productie, het voorraadbeheer, de verkoop en de financiële administratie in Agriware uit.  

LEES VERDER >

Mprise Agriware, nu ook in Bleiswijk

Door Mprise 28 juni 2019

Vanaf 1 januari 2019 kan de Nederlandse tuinbouw, Mprise Agriware® nog beter vinden in een nieuwe vestiging in Bleiswijk. Consultants gaan daar werken en bijeenkomsten en demo’s worden dichterbij de klant gehouden. Want Mprise Agriware® wil dicht bij haar klanten opereren.

LEES VERDER >

RECENT NIEUWS