Vrijdag 1 november werd tijdens het jaarlijkse Hortigala de Hillenraad100 bekendgemaakt. Mprise Agriware is met trots een nieuwe binnenkomer in de lijst met 100 meest toonaangevende ondernemingen in de Nederlandse tuinbouwsector. Naar het oordeel van de jury is Mprise Agriware een onderneming die tot in de haarvaten snapt hoe business software werkt.

Één van de 13 nieuwkomers in de top 100

Joop de Jong, CEO van Mprise: “Deze notering is een mijlpaal voor Mprise Agriware. We bevinden ons in een groep van 13 nieuwkomers. Binnen de Hillenraad100 zijn we in goed gezelschap van talrijke klanten, zowel kwekers, veredelaars als zaadspecialisten. Met hen gaan we enthousiast aan de slag om met behulp van onze software hun producties en teeltplannen nóg efficiënter te maken. Als nieuwe binnenkomer staan we op plaats 98, maar vanzelfsprekend vinden we een topnotering in het lijstje van onze klanten nóg belangrijker!” 

Klanten gefeliciteerd

Graag feliciteren we ook onze klanten met hun mooie noteringen in de Hillenraad100. Het gaat om: Royal van Zanten, CombiVliet, Royal Hilverda Group, Schoneveld Breeding, Sion Orchids, Dijk van Dijk, Gipmans Planten, Opti-flor, Ter Laak Orchids, 4Evergreen, Vreugdenhil Young Plants, Anthura, Bunnik Plants, Agrocare en Koppert Biological.