Altijd al nieuwsgierig geweest naar de processen in de tuinbouw sector? In deze functie implementeer en optimaliseer je onze tuinbouwsoftware Agriware, bij onze klanten in de tuinbouw sector.

Agriware ERP is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen NAV) en is een brede softwareapplicatie die een groot aantal modules omvat die naar behoefte en keuze bij een kweker kunnen worden geïmplementeerd. De software ondersteunt o.m. de bedrijfsfuncties productie, inkoop, verkoop, voorraad, de planning en financiële administratie.

Software Consultant in de tuinbouw

We zijn een groeiend bedrijf en daarom zijn we actief op zoek naar nieuwe Consultants, zowel juniors, mediors als seniors zijn welkom! Op deze manier spelen wij proactief in op de toenemende vraag vanuit de markt en kunnen we de groei van onze klantenportefeuille met dezelfde hoge kwaliteit realiseren.

Je bent bovenal actief met het ontrafelen van processen; door je nieuwsgierigheid weet je de klant uit te dagen én te verrassen. Het implementeren van ons systeem is slechts een middel om de klant te steunen in zijn innovaties, jij denkt dan ook verder dan Agriware. Als Implementatie Consultant heb je met alle partijen te maken; sales, de projectleider, de productontwikkelaars en diverse belanghebbenden bij de klant. Jij bent dan ook een echte verbinder!

Wil jij bijdragen aan interessante projecten in een afwisselende omgeving binnen een enthousiast team? Misschien zelfs op termijn in het buitenland? Dan is dit je kans!

Wie ben jij?

We zoeken een enthousiaste collega die óf ervaring heeft met Microsoft Dynamics NAV óf een achtergrond in de tuinbouw en grote affiniteit met ICT. De functie is voor 32 tot 40 uur per week. Je beschikt verder over HBO werk- en denkniveau en beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Wat wij bieden:

  • Volop ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap
  • Collegiale samenwerking op onze kantoren in Bleiswijk en Veenendaal
  • Vrijheid om te werken waar je wil
  • Een marktconform salaris
  • Een leaseauto en mobiele telefoon
  • Een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen, een vitaliteitsprogramma op maat,
  • Heel veel leuke, betrokken collega's
  • Meerdere jaarlijkse events met collega's zoals een familiedag en kerstdiner

Geïnteresseerd? 

Reageer per e-mail naar bbuurman@mprise.nlVoor nadere inlichtingen kun je contact opnemen met Bianca Buurman, tel. +31 (0)6 3911 1483.