Steek uw tijd in groei, niet in IT

Haal het maximale uit software voor kwekers

Data heeft u nodig voor al uw beslissingen. Veel data ligt vast in verschillende systemen.

Mprise heeft daarom Agriware ontwikkeld voor de tuinbouw. Een integrale software oplossing, een integrale aanpak, denkend vanuit mensen en processen, gericht op effectiviteit en efficiëntie. Onze diepgaande sectorkennis en ervaring zorgt ervoor dat we begrijpen wat er in uw bedrijf omgaat. 

Lees meer

 

temperatuur (2)

 

Ga direct naar een sector

Veredeling

Veredeling

Veredeling is een langdurig proces met tal van variabelen en afhankelijkheden. Het planningsvraagstuk is complex en vraagt om ondersteuning door gespecialiseerde software.

image (11)

Vermeerdering

Als productiebedrijf is het belangrijk om de bedrijfs-processen tot in detail goed te bewaken. Daarbij gaat het om het beheer van moedermateriaal.

Jongplant [small]

Jonge planten

Producenten van jonge groente- en sierplanten weten precies hoe en wanneer ze hun productie afgeleverd willen hebben. Moderne software en actuele data ondersteunen dit.

Kwekerij [ small]

Kwekerij

Kwekerijen hebben vaak een breed assortiment en produceren op meerdere locaties. Dit vergt geavanceerde ondersteuning met automatisering.

De oplossingen van Agriware 365

Software voor de tuinbouw

Business Cantral 365 (1)

Agriware 365 Business Central

Agriware Business Central is een brede softwareapplicatie die een groot aantal modules omvat die naar behoefte en keuze bij een kweker kunnen worden geïmplementeerd. De software ondersteunt o.m. de bedrijfsfuncties productie, inkoop, verkoop, voorraad, de planning en financiële administratie.

Meer informatie
operations 365

Agriware 365 Operations

Data verzamelen begint op de werkvloer. Agriware biedt deze medewerkers moderne Apps waardoor ze altijd de juiste informatie beschikbaar hebben op de plek waar ze zich bevinden. Daarbij kunnen ze ook ter plekke data registreren. Inspecties uitvoeren of beschikbare tijden registreren...

Meer informatie
Untitled design (25)-2

Agriware 365 Analytics

Duidelijke inzichten op basis van data stelt mensen in de organisatie in staat sneller betere beslissingen te maken. Door alle data uit de organisatie samen te brengen op 1 plek, ontstaat een totaalbeeld van de gehele organisatie. Transformeer data naar informatie en kom tot nieuwe inzichten. Inzicht is één, maar gaat erom wat u ermee doet.

Meer informatie

Deze klanten gingen u voor

Anthura
Rijk Zwaan
van son & Koot
WPK
Levoplant
Ter Laak
De Vreede Holland
Green Circle Growers
Bejo
Royal van Zanten
De bolster
KN kempen
Genson small logo
KP holland
Schoneveld small logo
Sion
Florizon small logo
Bejafleur
Berhard plant
Bunnik plants
Corn Bak
Dijk van Dijk
Fikona
Green 05
Baas

"Agriware helpt onze mensen iedere dag weer om het maximale resultaat te behalen voor onze klanten"

Patrick Looije van Noordam Plants

Meer klantverhalen

Leer meer van Agriware

Wie wil innoveren, moet blijven leren. Met andere woorden, train uzelf en anderen om de mogelijkheden van uw bedrijfssoftware optimaal te benutten.

Ga naar Agriware Competence Center