Continu verbeteren met uw mensen en IT

Heldere informatie

Maximaal inzicht en totale controle

Lees meer

Heldere informatie

U wilt informatie waarop u kunt bouwen en waarmee u kunt sturen. U zoekt een IT oplossing specifiek voor uw bedrijfstype en ingericht voor al uw processen. U wilt een partner met bewezen betrouwbaarheid.

Lees meer

Meer rendement

Mijn opbrengst en resultaten optimaliseren

Lees meer

Meer rendement

U wilt uw bedrijfsinformatie gebruiken om uw resultaat te verbeteren. Alles eenduidig vastleggen voor gemak en tijdsbesparing. Met software die uw integrale proces ondersteunt. Zodat u sneller betere keuzes kunt maken.

Lees meer

Blijven innoveren

Innoveren met een slimme IT omgeving

Ga naar innoveren

Blijven innoveren

U wilt uw concurrentiekracht vergroten door gebruik van de nieuwste technologie. U zoekt een partner die voorop loopt in IT en dit praktisch weet te vertalen naar uw kas en kwekerij. U gaat voor de korte én de lange termijn.

Ga naar innoveren

Ga direct naar een sector

Veredeling

Veredeling

Veredeling is een langdurig proces met tal van variabelen en afhankelijkheden. Het planningsvraagstuk is complex en vraagt om ondersteuning door gespecialiseerde software. Vergroting van de voorspelbaar-heid van de capaciteitsvraag en de middeleninzet draagt bij aan het bedrijfsresultaat.

image (11)

Vermeerdering

Als productiebedrijf is het belangrijk om de bedrijfs-processen tot in detail goed te bewaken. Daarbij gaat het om het beheer van moedermateriaal in binnen- of buitenland én om de afstemming tussen de verkoop-prognose, de orders en de potentiele (on)bewortelde stek productie.

Jongplant [small]

Jonge planten

Producenten van jonge groente- en sierplanten hoef je niets te vertellen. Zij weten precies hoe en wanneer ze hun productie afgeleverd willen hebben. Moderne software en actuele data ondersteunen voor een optimale ordergestuurde bedrijfsvoering en de bewaking van kwaliteit.

Kwekerij [ small]

Kwekerij

Kwekerijen hebben vaak een breed assortiment en produceren op meerdere locaties. De verkoopverwachting, de teeltplanning en afgeleide planningen (ruimte, arbeid, materiaal) vergen geavanceerde ondersteuning met automatisering en integratie met afzetkanalen.

De oplossingen van Agriware 365

Software voor de tuinbouw

Mprise Agriware - Tuinder software-1

Agriware 365 Business Central

Agriware Business Central is een brede softwareapplicatie die een groot aantal modules omvat die naar behoefte en keuze bij een kweker kunnen worden geïmplementeerd. De software ondersteunt o.m. de bedrijfsfuncties productie, inkoop, verkoop, voorraad, de planning en financiële administratie.Het systeem biedt grip en helpt de prestatie van uw organisatie te optimaliseren. Door de beschikbaarheid van de juiste informatie op het juiste moment, kunt u beter gefundeerde beslissingen nemen.

Meer informatie
Mprise Agriware- Apps-2

Agriware 365 Operations

Het werk moet worden gedaan in de tuin, in de kas of in de schuur. Agriware biedt deze medewerkers moderne Apps waardoor ze altijd de juiste informatie beschikbaar hebben op de plek waar ze zich bevinden. Daarbij kunnen ze ook ter plekke data registreren. Inspecties uitvoeren of beschikbare tijden registreren op een partij of op een werkorder.

Meer informatie
Mprise Agriware - Analytics - Data analyses

Agriware 365 Analytics

Het ondersteunen van operationele processen is één. Het leveren van de juiste overzichten op taktisch en stratisch niveau is iets anders. Agriware levert het allemaal. Middels het Agriware data warehouse wordt relevante data apart gezet om snel en actuele management rapportages te kunnen produceren. Niet alleen met data uit de Agriware database, maar ook met data uit externe bronnen. Zoals data van andere applicaties, sensoren, of van buiten de onderneming.

Meer informatie

"Agriware helpt onze mensen iedere dag weer om het maximale resultaat te behalen voor onze klanten"

Patrick Looije van Noordam Plants

Meer klantverhalen

Deze klanten gingen u voor

Anthura
Rijk Zwaan
van son & Koot
WPK
Levoplant
Ter Laak
De Vreede Holland
Green Circle Growers
Bejo
Royal van Zanten
De bolster
KN kempen
Genson small logo
KP holland
Schoneveld small logo
Sion
Florizon small logo
Bejafleur
Berhard plant
Bunnik plants
Corn Bak
Dijk van Dijk
Fikona
Green 05
Baas