Baseer beslissingen niet op je onderbuikgevoel, maar op data.

Begin bij het verbeteren van processen.

Naast de lange termijn verkoopafspraken speelt dag- en klokhandel nog steeds een grote rol. Met Agriware 365 heb je grip op het proces van forecast tot levering en sluit je de productie optimaal aan op de vraag. Op basis van je planning maak je eenvoudig afspraken met je leverancier over de levering van uitgangsmaterialen. Door de werkvloer te digitaliseren zit je kort op de bal en kun je vroegtijdig bijsturen waar nodig. Uiteraard biedt onze software ook de oplossing voor het optimaal plannen van de ruimte en arbeid.

Leidende software voor afkweek van potplanten 

Perkgoed potplants Mprise Agriware 365

Afkweek Perkgoed

Met Agriware 365 heb je grip op het proces van forecast tot levering en sluit je de productie optimaal aan op de vraag. Op basis van je planning maak je eenvoudig afspraken.

Lees meer

Untitled design (38)-1

Afkweek potplanten

Met Agriware 365 heb je grip op het proces van forecast tot levering. Door de werkvloer te digitaliseren zit je kort op de bal en kun je vroegtijdig bijsturen waar nodig.

Lees meer

Untitled design (30)-1

Afkweek Phalaenopsis

Scouten, teelt, productie en verkoop van phalaenopsis. Met Agriware 365 krijg je grip op deze processen. Optimaliseer effectief en efficient. 

Lees meer

Cannabis nursery software

Medicinale Cannabis

Bij het kweken van medicinale cannabis van hoge kwaliteit kan de gerelateerde regelgeving de efficiëntie van uw processen beïnvloeden door het registreren en rapporteren.

Lees meer

Ter-Laak-AAB-NL-1920px-13-1600-550-1
" Wij hebben voor Agriware 365 gekozen vanwege de volledigheid van het pakket en de integratiemogelijkheden met onze interne en externe systemen"

Ter Laak Orchids, The Netherlands

Lees meer klantverhalen 


Onze klant: Ter Laak Orchids

Verbeter grip op je bedrijf en processen

Phalaenopsis telen vinden ze bij Ter Laak Orchids het mooiste dat er is. Dit wordt wereldwijd op het allerhoogste niveau gedaan. Daarbij wordt absolute topkwaliteit behaald door de inzet van technische innovaties en de continue ontwikkeling van het product.

Wij zijn heel erg tevreden, omdat het ons verder helpt en bij bedrijfsuitbreiding snel in staat is om de bedrijfsprocessen up and running te krijgen.

We laten Ter laak Orchids aan het woord:

Door het Agriware systeem hebben wij voor veel bedrijfsprocessen een gedetailleerd inzicht om beslissingen te maken en zijn foutmarges met betrekking tot invoer van gegevens aanzienlijk verbeterd."

"Met Agriware zijn wij in staat om efficiënter te werken op zowel de productie- als verkoopafdeling."

We kunnen met deze inspectiegegevens beter data-gedreven beslissingen nemen.

Plantise, Ilona Ammerlaan

Scannen en registreren

Leg inspecties vast met je smartphone of tablet en borg alles intergraal in Agriware 365.

De Inspect app integreert volledig met Agriware 365, zodat registraties in de kas en op het veld direct verwerkt kunnen worden in de backoffice. Andersom heeft iedere medewerker op het veld direct toegang tot de actuele data , zoals planthistorie en planning. 

  Download Factsheet (3 min)

Operations Agriware (1)

 


Analytics software for horticulture-1

 

Meer data, betere inzichten.

Slimme dynamische dashboards. Visualiseer data en zet inzichten om tot actie. Ontdek trends en ontwikkel voorspellende modellen

Combineer data van externe systemen met Agriware 365. Zo veranderen beslissingen van onderbuikgevoel naar data-gedreven. 

Lees meer over Analytics 365


Software om integraal grip te krijgen op jouw tuinbouwbedrijf

Maak data-gedreven beslissingen

Software voor de tuinbouw. De wereldwijde tuinbouw digitaliseert in een rap tempo en voor ieder probleem is er wel een digitale oplossing. Maar wie borgt de samenhang van het digitale landschap? Een integraal digitaal landschap belangrijker is dan ooit tevoren, het is dé sleutel is tot een succesvolle organisatie op lange termijn.

Business Cantral 365 (1)

Agriware 365 Business Central

Management software voor de tuinbouw. Manage en beheers processen beter en efficienter.

Meer informatie
operations 365

Agriware 365 Operations

Agriware 365 Operations is volledig ingericht naar de rol van de medewerker en kan zo passend ondersteunen in de werkzaamheden en processen.

Meer informatie
Agriware 365 Analytics

Agriware 365 Analytics

Analytics zorgt voor inzicht, een 360 graden weergaven van heden, verleden en toekomst, en stuurt de operationele systemen bij waar nodig.

Meer informatie
contact Agriware

Persoonlijk in contact?

Wij begrijpen dat jouw organisatie uniek is in zijn soort. De vraagstukken die je hebt, kennen we als geen ander met onze jaren ervaring in de tuinbouwsector. Ons team staat voor je klaar.  

Contact ons