Werk beter samen: kas, veld en kantoor.

Agriware verbetert je efficiëntie, nauwkeurigheid en mobiliteit met de meest geavanceerde apps. Leg je bevindingen in het veld eenvoudig vast op mobiele apparaten. Verbeter je teelt, arbeid, planning, logistiek en zelfs inspecties.

 1. Gegevens registreren in de kas of op het veld
 2. Koppel informatie in Business Central 365 integraal
 3. Stuur op tijd bij en maak slimme beslissingen

Agriware 365 Operations

 

"Digitaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen begint op de werkvloer"

Agriware 365 Operations

Zorg voor connectiviteit van je tuinbouwbedrijf 

Switch van papierwerk → Suite van mobiele Apps om de productiviteit en controle te verhogen. 

Inspect App

Agriware 365 Operations

Ondersteunt teelt experts en assortimentsmanagers bij het beheer van inspecties in verband met het levenscyclusbeheer van je planten en productiejobs. Vastleggen, interpreteren, voorspellen en delen van gegevens over kwaliteit, gezondheid, groei en opbrengst.

Processes & Kenmerken

 • Scouting van planten en rassen
 • Ziekte scouting
 • Kiemtellingen
 • Kwaliteitscontroles (partij / baan / product)
 • Proefregistratie en controle
 • Opbrengstinspecties

Planning & Registratieimage-png-Feb-08-2023-12-41-45-3096-PM

Moderne werkplanning en registratie. Elke werknemer op de werkvloer ondersteunen in zijn/haar werk, van planning tot uitvoering, met betrekking tot productie, magazijn, inkomende en uitgaande logistiek.

Processes & Features

 • Team planning, werkplanning
 • Registreren van geplande activiteiten:
  • Zaaien, steken, poten, planten
   Verplaatsen, wijder zetten, verspenen
  • Oogsten, plukken, rapen
   gewasbehandelingen
 • Ongeplande activiteiten
  schoonmaken, onkruid wieden, gewasonderhoud

Logistics app

Magazijn- en logistieke medewerkers ondersteunen bij het registreren van (ad-hoc) bewegingen van materiaal, tellen, verpakkings-, pick-, laad- en verzendprocessen.

Processen en functies
 • Rapen
 • Inpakken, assembleren
 • Beladen
 • Verzenden 

Productie App

Ondersteunt telers bij het beheren van ad-hoc inventarisatieactiviteiten tijdens de productiecyclus van plantmateriaal. Dit kan plaatsvinden in de kas, op het veld of in een gesloten laboratoriumomgeving voor activiteiten zoals verplaatsingen, overdrachten, uitvalregistratie en rapportage van verkoopklare opdrachten.

Processes & Features

 • Registratie van bewegingen
 • Registratie van uitval
 • Klaar voor verzending rapportage
 • Uitvoerregistratie

Time App

Untitled design-1

Stelt elke werknemer in staat om ad hoc tijd op de werkvloer te registreren, zowel werktijd als werktijd, overal en altijd. Houd de werktijd zo specifiek mogelijk bij, voor een gedetailleerde kostprijsberekening en prestatieanalyse.

Processen en functies
 • Aanwezigheidsregistratie
 • Tijdregistratie op activiteit
 • Goedkeuring van urenstaten
 • Exporteren naar salarisadministratie

AGRIWARE-logo-2019-INSPECT-[RGB]
Het inspecteren van planten of gewassen en het scouten van rassen

Verzamel data vanuit het veld

De Agriware Inspect app is een mobiele applicatie die nauw met Agriware 365 Business Central is geïntegreerd. De app is gemaakt voor veredelaars, zaadbedrijven en kwekers. De onderstaande drie uitdagingen waren het startpunt om deze app te ontwikkelen.
 1. Eenvoudig verzamelen van gegevens m.b.t. groei en kwaliteit van partijen.
 2. Inzicht geven in historie van een partij aan de mensen op de vloer.
 3. De scouter van nieuwe rassen ook inzicht geven in inkoop, proef en productie gegevens . 
 4. Voer inspecties uit om de groeiresultaten vast te leggen en de planning aan te passen. 

 

Werken vanuit één digitale bron

Door gebruik te maken van de app en de ERP, werkt u vanuit één digitale bron. De app geeft uw medewerkers in het veld of in de kas de informatie uit Agriware 365. En de observaties die worden uitgevoerd komen weer terug in Agriware 365. Op die manier bespaart u tijd, bouwt u een historie op en kan u gegevens vergelijken. 

De app heeft zijn eigen database, omdat daarin veel data wordt onthouden, zoals foto's, video's en sensordata, die je liever niet in de Agriware 365 database opslaat. De frequentie van synchronisatie tussen de databases is instelbaar door de gebruiker.

Met de Inspect app worden observaties en inspecties uitgevoerd. Omdat er niet altijd internetverbinding aanwezig is op de productievelden is het ook mogelijk om offline te werken.

Krijg direct een overzicht van de Inspect app met onze factsheet. 

Download de factsheet over de Inspect app

Hoe houd ik grip op de kwaliteit van mijn assortiment, van scouten en testen, tot productie?

Agriware 365 Operations | Inspect app

AGRIWARE-logo-2019-TIME-[RGB]

Tijd plannen, registreren, analyseren en doorberekenen in de kostprijs

Arbeid is kostbaar. Bij veel tuinbouwbedrijven bestaat de kostprijs voor meer dan 25% uit arbeidskosten. Grip houden op het plannen, registreren en analyseren van arbeid is daarom essentieel voor het succes van een onderneming.  Ook deze app is onstaat vanuit de uitdagingen die kwekers hebben: 
 1. U wilt grip krijgen op uw arbeidskosten en kostprijzen. Hoeveel kost het u om een partij te produceren, klaar te maken voor verkoop en af te leveren?
 2. De papieren urenbriefjes zorgen voor een hoge foutgevoeligheid en het kost veel tijd om deze te verwerken. Hoe kunt u fouten voorkomen en efficiënter werken?
 3. U wilt op de kostenpost arbeid geld besparen. Wat zijn de geplande versus werkelijke arbeidskosten en waar kunt u op besparen?
 4. Door het grote aantal activiteiten en medewerkers is het lastig om overzicht te houden. Hoe zorgt u voor een actueel, overzichtelijk en efficiënt arbeidsrooster?

Mprise Agriware 365 biedt een volledig systeem dat zowel tijdregistratie (klokken) als arbeidsregistratie ondersteunt. Hiermee kan een tuinbouwbedrijf, zowel operationeel als financieel de arbeid managen. 

Lees alles over arbeid- en tijdregistratie in de factsheet. 

Download de factsheet over Agriware Time


Beheren en plannen van arbeid

Op basis van uw arbeidscontracten kunt u de planning maken voor het nieuwe seizoen. Pauzes, vrije dagen en andere bijzonderheden wilt u daarin meenemen. Op piekmomenten zijn er extra mensen nodig, maar wanneer zijn ze nodig? En kunnen er kosten bespaard worden om de planning iets aan te passen? 

Met Agriware 365 krijgt u dit inzicht en overzicht. U maakt een arbeidsrooster op basis van arbeidscontracten en de gaten kunnen opgevuld worden met uitzendkrachten. 

 

pexels-photo-3861958 3-Feb-25-2022-03-54-57-83-PM

 

Ronald Sales Agriware contact support 2l-2-1

Persoonlijk in gesprek?

Agriware 365 Operarions biedt de klant de mogelijkheid om data om te zetten in actie door middel van toekomstbestendige software. Wij doen dit met kant-en-klare dashboards die direct toegepast kunnen worden in uw bedrijfsproces. Wilt u persoonlijk in gesprek? Dat kan, stel uw vragen in de chat of bel met één van onze deskundigen.

Neem contact op