Stuur je tuinbouwbedrijf strategisch

Hoeveel verdien ik aan een partij en welke op manier kan ik kwaliteit verbeteren? Krijg inzicht om strategische beslissingen te maken.

Kant-en-klare dashboards, gekoppeld aan Agriware 365 Business Central, Agriware 365 Operations,  en partijen in de sector leveren direct strategisch inzicht. 

 1. Combineer diverse data - van derde partijen
 2. Visualiseer data en zet inzichten om tot actie
 3. Ontdek trends en verbanden en stuur op verbetering

 


Analytics voor tuinbouwbedrijven

Beter navigeren in je bedrijf

Mprise-Agriware--Stekken-1 (1)

Rol gedreven

Vanuit de informatiebehoefte van een specifieke rol wordt er een dashboard ontwikkeld, waarmee processen geanalyseerd, bewaakt en aangestuurd kunnen worden.

Software young plants

360 graden view

Door alle data uit de organisatie samen te brengen op 1 plek, ontstaat een totaalbeeld van de gehele organisatie. Transformeer data naar informatie en kom tot nieuwe inzichten.

Untitled design (47)-1

Actie

Inzicht is één, maar gaat erom wat u ermee doet. Door slimme interpretatie van data kunnen mensen en systemen direct worden bijgestuurd waar nodig. Van data naar actie.

Met de actuele gasprijzen is het nog belangrijker om de kostprijs inzichtelijk te maken.

Agriware 365 Analytics brengt alle data samen en geeft inzichten om op tijd bij te sturen.

Lees meer over klimaat data bij Brabant Plant

Hoe werkt het in de praktijk?

Waar Agriware 365 Business Central zich richt op de backoffice en Agriware 365 Operations op de uitvoerende processen op de werkvloer, brengt Agriware 365 Analytics alle data, inclusief data uit andere bronnen samen. Hoe kan Agriware Analytics 365 nu bijdragen aan uw tuinbouwproces? Het uitgangspunt is de gebruiker. 

Wij stoppen niet bij het leveren van datasets, maar transformeren data naar waardevolle inzichten die bruikbaar zijn voor alle lagen binnen de organisatie. Met Agriware 365 Analytics worden vragen op een eenvoudige manier beantwoord:

 1. Zijn mijn productieschema's wel optimaal?
  Krijg inzicht in verschillen tussen de productieschema's en de werkelijkheid, en zie meteen hoe de productieschema's verbeterd kunnen worden.
 2. Zit ik qua productie op schema, gezien mijn oorspronkelijke prognose?
  Vaak wordt op gewasgroepniveau een prognose gemaakt, en op ras geproduceerd. Monitor eenvoudig de voortgang op gebied van ruimteverbruik, maar ook kostenontwikkeling.
 3. Wat heeft deze specifieke partij allemaal meegemaakt?
  Krijg direct inzicht in waar partijen hebben gestaan, welke waarnemingen gedaan zijn en welke meststoffen en pesticiden zijn toegepast. Bekijk ook welke waarnemingen in de buurt geweest zijn om eventuele oorzaken te achterhalen van problemen.
 4. Kan ik voldoen aan de behoefte in het komende seizoen?
  Simuleer productiescenario's om aan de verkoopprognose te voldoen. Heb meteen inzicht in benodigde ruimte en arbeid op lange termijn.
 5. Hoeveel arbeidskrachten moeten we regelen voor de komende weken
  Voorkom loze uren, ontwerp en manage werkplanning met een overzichtelijk dashboard waardoor het maximale uit de werkzaamheden gehaald kan worden. 

Ronald Sales Agriware contact support 2l-2-1

Persoonlijk in gesprek

Agriware 365 Analytics biedt de klant de mogelijkheid om data om te zetten in actie door middel van toekomstbestendige software. Wij doen dit met kant-en-klare dashboards die direct toegepast kunnen worden in uw bedrijfsproces. Wilt u persoonlijk in gesprek? Dat kan, stel uw vragen in de chat of bel met één van onze deskundigen.

Contact ons