Een kruisbestuiving van data & expertise

Verbeter veredelingsprocessen vanaf het begin

Veredelen is een vak apart, maar een fundamenteel onderdeel van je organisatie, waarin je ook nog eens ruimte en arbeid deelt met de productie.

Met onze software krijg je meer grip op de processen van planning & uitvoering. Plan je ruimte en arbeid voor zowel de productie als veredelingsproeven in 1 systeem en stuur alle mensen eenduidig aan. Eenvoudig verzamel je alle gegevens m.b.t. groei, waarnemingen,  ziektes en testresultaten met een app op de werkvloer. Op deze manier ontstaat een volledig beeld van proef, die helpt bij het bepalen van de volgende stap.

Veredeling management software

Mprise Agriware - Veredeling Groenteplanten-1

Veredeling van groenteplanten

Hoe volg je de vader- en moederlijnen nauwkeurig zonder het overzicht te verliezen? Plan, traceer en registreer veredelingprocessen met behulp van Agriware 365.

Veredeling [1000x667]

Veredeling van sierplanten

Plan, registreer en analyseer veredelingprocessen met behulp van Agriware 365. Hoe kunnen jou processen beter, sneller en met minder fouten? 

 

Schoneveld_0014-LR-700x472
" Verbeterde data-analyse van kruisbestuiving en veredeling"

 

operations 365

Scannen en registreren

Leg inspecties vast met je smartphone of tablet en borg alles intergraal in Agriware 365.

De Inspect app integreert volledig met Agriware 365, zodat registraties in de kas en op het veld direct verwerkt kunnen worden in de backoffice. Andersom heeft iedere medewerker op het veld direct toegang tot de actuele data , zoals planthistorie en planning. 

Download Factsheet (3 min)

Software om integraal grip te krijgen op jouw tuinbouwbedrijf

Maak data-gedreven beslissingen

Software voor de tuinbouw. De wereldwijde tuinbouw digitaliseert in een rap tempo en voor ieder probleem is er wel een digitale oplossing. Maar wie borgt de samenhang van het digitale landschap? Een integraal digitaal landschap belangrijker is dan ooit tevoren, het is dé sleutel is tot een succesvolle organisatie op lange termijn.

Business Cantral 365 (1)

Agriware 365 Business Central

Management software voor de tuinbouw. Manage en beheers processen beter en efficienter.

Meer informatie
operations 365

Agriware 365 Operations

Agriware 365 Operations is volledig ingericht naar de rol van de medewerker en kan zo passend ondersteunen in de werkzaamheden en processen.

Meer informatie
Agriware 365 Analytics

Agriware 365 Analytics

Analytics zorgt voor inzicht, een 360 graden weergaven van heden, verleden en toekomst, en stuurt de operationele systemen bij waar nodig.

Meer informatie
12-2
9-1
11-1
4-3
8-2
contact Agriware

Persoonlijk in contact?

Wij begrijpen dat jouw organisatie uniek is in zijn soort. De vraagstukken die je hebt, kennen we als geen ander met onze jaren ervaring in de tuinbouwsector. Ons team staat voor je klaar.  

Contact ons