Over enkele weken is het zover, de IPM Essen zal dan van start gaan. Honderden bedrijven zullen allemaal de laatste ontwikkelingen aan u tonen. En zeker in zo`n innovatieve sector is dat heel interessant.

Is innovatie in een van de meest innovatieve industrieën ter wereld nog mogelijk? Jazeker, nieuwe technologieën bieden steeds meer mogelijkheden om efficiënter en bedrijfszekerder te produceren en, niet te vergeten, de planten zelf te verbeteren.

IPM Essen bezoeken, waarom?

Waarom zou u de moeite nemen deze beurs te bezoeken? Innovatie biedt, zoals u ongetwijfeld weet,  grote kansen, maar zet tevens de vertrouwde, traditionele manier van bedrijfsvoering meer en meer onder druk. Het toenemende gebruik van bijvoorbeeld gentechnologie en big-data vraagt stevige investeringen in zowel mensen als kennis en systemen!

Software en innovatie

Mprise Agriware heeft al jaren een team van consultants en developers in dienst dat, samen met een snelgroeiende klantengroep, haar uiterste best doet deze ontwikkelingen op de voet te volgen en, waar mogelijk, deze voor te zijn of zelfs de trend te zetten. Dit varieert van specifieke software voor het plannen en besturen van de teelt van diverse soorten gewassen, tot het direct in het veld of de kas mobiel volgen van arbeid en teeltvoortgang.

Deze steeds nauwkeurigere invoer van bedrijfs-, teelt- en veredelingsgegevens biedt niet alleen uitstekende stuur- en besturingsinformatie, maar genereert tevens een schat aan details voor nieuwe product- en bedrijfsontwikkelingen. Integraties met standalone systemen vervallen steeds meer en het begrip integrale bedrijfsinformatie komt daadwerkelijk tot zijn recht. Innovatie en integratie van systemen met zowel transactionele als ongestructureerde data wordt meer en meer realiteit.

Wat doet u? 

Echter, de snelheid van de ontwikkelingen in de tuinbouw is exponentieel hoog. De snelheid op het gebied van IT eveneens. Dit vraagt een alerte houding van zowel u als uw leveranciers. Op tijd starten of aanhaken bij recente ontwikkelingen is essentieel. Daarom investeert Mprise Agriware in haar product Agriware en vergroot ze haar markten in binnen- en buitenland. Om u uw kansen waar te laten maken.

We ontmoeten u graag op onze stand! 

Leer meer over onze software, neem contact op.