Ben je benieuwd wie je tegenover je krijgt wanneer Mprise een training komt geven? De komende periode laten we je kennis maken met al onze trainers in de serie 'Meet the Trainer'. 

Deze keer zoomen we in op Berend Otten. Hij is inmiddels veertien jaar trainer bij Mprise en geeft technische trainingen in Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations en Power Platform.


Berend traint cursisten op diverse technische gebieden. 'Mijn achtergrond als software engineer zorgt ervoor dat ik cursisten ook technisch bagage mee kan geven. Ik heb diverse implementaties gedaan en ken dus ook de uitdagingen die mijn cursisten tegenkomen, plus het antwoord dat er op die uitdagingen is. Het vak blijft ook na 14 jaar nog steeds heel uitdagend, omdat Microsoft onder andere nieuwe platforms zoals Power Platform lanceert. De mogelijkheden die het platform biedt zijn enorm. 

Benieuwd geworden naar de trainingen die Berend invult?

Bekijk ons aanbod 

 

Empowering People & IT
Microsoft Gold Partner

Het succes van uw business wordt bepaald door het deskundige gebruik en de slimme toepassing van ERP software door uw medewerkers. Alles wat wij doen is daar op gericht. Alles voor uw groei.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief