MPRISE CONNECT

Maatwerk

Mprise Connect kan u helpen meer rendement uit uw Microsoft Dynamics AX of NAV implementatie te halen. Met ervaring in vele branches en uitgebreide technologische kennis, is Mprise Connect in staat om uw functionele eisen en wensen te vertalen naar een stabiel werkende oplossing. Onze ontwikkelmethodiek is erop gericht om u een kwalitatief goede oplossing te bezorgen binnen duidelijk afgesproken kaders van functionaliteit en budget.

De trend van de afgelopen jaren is het steeds verder terugdringen van maatwerk en overgaan naar standaardsoftware. Als je een softwarepakket gaat selecteren stel je eisen op, daar zoek je een pakket bij.

Het is een utopie om te denken dat al jouw eisen in een standaardpakket passen

Je kunt je eisen en wensen bijstellen en je organisatie een standaardpakket ‘opdringen’, maar ben je dan echt goed bezig met het ondersteunen van je processen?

Vaak is er dus gewoon een noodzaak om maatwerk te maken en kom je uit bij een combinatie van standaard met een deel maatwerk. Je kunt met maatwerk vaak net het onderscheid maken, door de software aan te passen aan jouw proces zijn je eindgebruikers tevreden en zal je business beter ondersteund worden.

Wel met een methodiek aanpakken

Als je dan maatwerk gaat maken moet je daar wel goed over nadenken. Bij Mprise Connect werken we met een methode om eerst goed te kijken of het maatwerk wel echt nodig is. Als dat het geval is beschrijf dan eerst goed wat de aanpassing moet doen en vervolgens maken we een ontwerp voor de realisatie. Hierbij wordt rekening gehouden met de onderhoudbaarheid van het maatwerk en zal ook de upgrade van het standaardpakket meegenomen worden in de keuze voor hoe je het maatwerk gaat realiseren. 

Dan volgt het bouwen, testen, eventueel aanpassen, documenteren en gecontroleerd naar productie brengen van het maatwerk.

Wat onderscheid Mprise Connect van andere maatwerk leveranciers?

  • Er wordt eerst nagegaan of het maatwerk wel echt nodig is
  • Ons maatwerk past naadloos op de standaarden van NAV en AX en is stabiel
  • Het maatwerk kan worden opgenomen in een onderhoudscontract. Bij upgrades wordt het maatwerk dus onder het contract geupgrade. Het maatwerk blijft dus altijd werken.
  • De kosten zijn beheersbaar