MPRISE

Stage & Afstuderen

Mprise heeft altijd wel stagiaires en afstudeerders aan het werk. Op deze pagina worden openstaande opdrachten gepubliceerd waarvoor stagiaires of afstudeerders zich bij ons kunnen melden.  Ook als je bij ons stage wil lopen en je vindt geen geschikte opdracht gepubliceerd, aarzel dan niet om toch met ons contact op te nemen..

Afstudeerder HBO  - bedrijfskunde, commerciele economie of daarmee verwante studierichting

Mprise Indigo (MI) bereidt een cloud oplossing voor van het ERP softwareproduct Agriware voor de onderkant van de tuinbouw markt. Agriware is het softwarepakket voor bedrijfsmanagement dat MI heeft ontwikkeld. De onderkant van de tuinbouwmarkt wordt gedefineerd als kwekerijen van jonge groenteplanten en potplanten met  1 -5 gelijktijdige gebruikers.  Gezien de investeringsmogelijkheden van deze groep is het een belangrijke uitdaging om

  • De standaard oplossing te verkopen (maatwerk moet niet worden toegestaan)
  • De implementatie van de software zo efficient mogelijk te doen plaatsvinden.  Dat betekent dat er sprake moet zijn van een zo’n groot mogelijke zelf-implementatie van de klant. Dit kan alleen worden gerealiseerd als de toegang tot de software laag drempelig is. Die laag drempeligheid moet worden gerealiseerd door een  voorgedefineerde inrichting van de software en uitstekende toegankelijke documentatie waaronder uitgebreide e-learning faciliteiten.

In principe zijn alle ingredienten om tot een succesvolle aanbieding te komen bij MI aanwezig. Van de afstudeerder verwachten we dat hij/zij een uitgebreide business case voor MI uitwerkt.  Binnen de business case moet o.m. aandacht geschonken worden aan:

  •  Een afbakening van de markt waarop de verkoop/marketing zich moet richten.
  • Een opzet en uitwerking van de benodigde marketing inspanning
  • De uitwerking van de propositie (wat is de aanbieding)
  • Een financiele doorrekening van de business case