Mprise Evenementen

Mprise op Dynamics Experience 2018

Posted by Gert-Jan Verweij on Oct 25, 2018 3:02:09 PM

web banner mprise

Op woensdag 14 november 2018 wordt bij het SPANT! in Bussum voor de elfde keer de Dynamics Experience gehouden. Het is het grootste Europese jaarcongres over Microsoft bedrijfssoftware voor eindklanten en partners. Als partner van dit event verzorgt Mprise onder andere twee round table sessies.

Round table 1: Uw kerngebruikers als veranderaars!?

.De eerste sessie (13:00-14:00 uur) wordt verzorgd door onze (opleidings)consultant Harro Knook en Giovanni Kruit (Manager HR bij Bolletje). Tijdens deze sessie gaat hij in op de rol van kerngebruikers als begeleider van de verandering tijdens de implementatie.

Giovanni Kruit (Manager HR bij Bolletje) vertelt hoe de kerngebruikers bij de implementatie van AX2012 bij Bolletje de onmisbare schakel zijn geweest.

Harro Knook (opleidingsadviseur bij Mprise) belicht vanuit zijn rol hoe je ervoor zorgt dat de kerngebruikers de rol als veranderaar echt kunnen invullen.

Lees hier meer over de hele sessie...

Round table 2: Lean en QRM voor Manufacturing 

De tweede sessie (14.30-15:30 uur) verzorgt Hans Schouten voor ons. Tijdens deze sessie gaat hij in op de principes van Lean en QRM voor Manufacturing en hoe u hiermee naar operational excellence kunt streven.

Naar onze ervaring is een praktische vertaalslag  van deze principes vaak lastig. We hopen in deze sessie een aantal vraagstukken te bespreken.

U wilt weten hoe u deze inzichten concreet kunt toepassen in uw organisatie? Dat vertellen we u graag in deze sessie! Veranderen begint met kiezen. Kies voor groei! Improve your process/ time to market! Lees hier meer over de hele sessie...

Interesse? Hier kunt u lezen hoe u zich kan aanmelden. 

EVENEMENTEN PER ONDERWERP

RECENTE EVENEMENTEN