MPRISE Agriware®

Agriware - Software voor de tuinbouw

Agriware omvat een aantal modules die naar behoefte en keuze bij een kweker kunnen worden geïmplementeerd.  Agriware ondersteunt u in de dagelijkse werkzaamheden waardoor u efficiënter kunt werken. Het systeem biedt grip en helpt de prestatie van uw organisatie te optimaliseren. Door de beschikbaarheid van de juiste informatie op het juiste moment, kunt u beter gefundeerde beslissingen nemen. 

Agriware de standaard tuinbouwsoftware

Top 10 voordelen van onze tuinbouw software

 1. Marges bewaken door kostenbeheersing.
 2. Meer halen uit de beschikbare ruimte.
 3. Op tijd produceren door goed afgestemde productieplanning.
 4. Eén systeem voor al uw processen; eenmalige invoer bespaart tijd en  voorkomt fouten.
 5. Gebruiksvriendelijke software; met geconfigureerde op bedrijfsrollen gebaseerde interface.
 6. De software is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. Toekomstige ontwikkelingen gegarandeerd door update beleid van Microsoft  en de continue innovatie bij Mprise Agriware® in samenwerking met de gebruikers.
 7. Standaard training programma's.
 8. Wereldwijd in gebruik: gebruikers in Nederland, België, Polen, VS, Canada en Australië.
 9. Continue innovatie in samenwerking met de gebruikers.
 10. Beperken van risico's door 'leren van elkaar'.

Agriware_structuur.png

Bekijk wat de klanten over ons zeggen: referenties

Agriware Business Essentials

De motor van de Agriware Suite is de module Business Essentials. Deze module moet worden beschouwd als een generieke software laag voor de tuinbouw die volledig is geïntegreerd met Microsoft Dynamics NAV. Agriware Business Essentials vult aan waar Dynamics NAV voor de tuinbouw tekort schiet.

Business Essentials bevat de functionaliteit die zowel voor de teelt van jonge groenten planten, als  voor de sierteelt van toepassing is, zowel voor de opkweek als voor de afkweek van planten. Voor specifieke sectoren in de tuinbouw kunnen optioneel aanvullende modules worden aangeschaft.  

Lees verder 

Agriware E-Business - koppeling met veiling

Deze module is specifiek bedoeld voor de kwekerijen van sierteeltproducten. Het bevat de koppeling met de veiling (EAB), de ondersteuning van Florecom orders, digitaal aanbod en beeldveilen.

Lees verder 

Agriware Logistic Connector

T.b.v. de verbinding van de ERP functionaliteit van Agriware met de logistiek op de werkvloer is er een standaard connector beschikbaar voor de uitwisseling van voorraadgegevens en orders. De koppelingen zijn gebaseerd op de specificaties van Plantform (het ISA95 protocol).

Lees verder 

Agriware Connect

Agriware Connect bevat een verzameling van API's (Applicatie Programmeer Interfaces)  waardoor applicaties van derden kunnen worden geïntegreerd met Agriware. Deze integratie werkt twee kanten op:

 1. Met een API is het mogelijk om data uit de Agriware database beschikbaar te stellen aan een andere niet-Agriware software applicatie. Bijv. een CRM applicatie of een mobiele applicatie.
 2. Met een API is het ook mogelijk om externe data op te slaan in de Agriware database. In de API kunnen dan berekeningen op de data worden losgelaten om er voor te zorgen dat de database niet inconsistent wordt. Op basis van die berekeningen kan het dan ook voorkomen dat de data wordt geweigerd.

Lees verder 

Agriware Localisation

Agriware Business Essentials wordt in een zgn. W1 versie uitgeleverd. In Microsoft terminologie betekent dit dat het als de internationale standaardversie moet worden beschouwd. Mprise Agriware® heeft de functionaliteit voor specifieke landen, waaronder Nederland, in een aparte module ondergebracht. Iedere Nederlandse gebruiker van Agriware moet deze module geïnstalleerd hebben voor o.m. de WKA en de NAK tuinbouw heffing.

Indigo News

Agriware Customer Cases

Agriware Events