MPRISE AGRIWARE®

Business Partners

Mprise werkt in de landen buiten Nederland en Belgie met locale business partners. Deze partners verkopen en implementeren de Agriware Suite in hun thuismarkt. Mprise Agriware® werkt op dit moment met de volgende partners:

 

logo-velosio.png

Velosio heeft meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van transformatieve end-to- end business-oplossingen gebaseerd op ERP en CRM-systemen in de VS. Door de combinatie van onze ervaring in de sector en de tuinbouw gerichte functionaliteit binnen Agriware bieden wij kwekers een uitgebreide oplossing die in hun behoefte voorziet.

 

IT.integro_logo.png

IT.integro is een strategische Microsoft Dynamics NAV partner in Polen. We implementeren het meest populaire ERP-systeem van de Microsoft Dynamics family namelijk Microsoft Dynamics NAV, dit product wordt reeds door 120.000 bedrijven wereldwijd gebruikt . We hebben inmiddels 250 implementatieprojecten en 700 andere projecten succesvol afgerond. Al bijna 20 jaar ondersteunen wij 4000 Microsoft Dynamics NAV-gebruikers!

Sikich.png

Sikich, Gold Certified partner, is een van de grootste Microsoft Dynamics NAV partners in de VS met meer dan 35 jaar ervaring. Sikich heeft met succes geïntegreerde business software en CRM-oplossingen geïmplementeerd bij honderden klanten, waaronder kwekers. Door onze ruime ervaring in de tuinbouw business management processen gecombineerd met Agriware zorgen wij voor gestroomlijnde en kosteneffectieve implementaties. 

The_NAV_People.png

The NAV People is één van de beste resellers van Micrososft Dynamics NAV. The NAV People biedt o.a. ondersteuning, services en trainingen. The NAV People is een organisatie met simpele, maar belangrijke doelstellingen. Zoals een hoge mate van deskundigheid, goede product innovaties en absoluut de beste kwaliteit van de klantenservice. The NAV People gelooft dat eerlijkheid de sleutel is om goede zaken te doen en winst 'maar' het eindresultaat is. Winst is geen doel om naar te streven!