MPRISE AGRIWARE®

Maatwerk voor Mprise Agriware®

Mprise Agriware® kan u helpen meer rendement uit uw Mprise Agriware® implementatie te halen. Met ervaring in vele branches en uitgebreide technologische kennis zijn wij in staat om uw functionele eisen en wensen te vertalen naar een stabiel werkende oplossing. Onze ontwikkelmethodiek is erop gericht om u een kwalitatief goede oplossing te bezorgen binnen duidelijk afgesproken kaders van functionaliteit en budget.

De trend van de afgelopen jaren is het steeds verder terugdringen van maatwerk en overgaan op standaardsoftware. Daar is heel veel voor te zeggen. Het maakt het periodiek overgaan naar een nieuwe versie van de software veel gemakkelijker. 

Maatwerk binnen het pakket Agriware

Maatwerk is er in vele vormen, smaken en maten. Een aantal van onze klanten hebben alleen cosmetisch maatwerk. Denk bijvoorbeeld: rapportages, mobiele schermen, documenten en sticker layouts. Andere klanten laten bedrijfsspecifieke wensen bewust ontwikkelen als maatwerk om er bijvoorbeeld een concurrentievoordeel te behalen. Bedrijfsspecifieke wensen kunnen dus altijd als op maat worden ontwikkeld. Echter, de meeste klanten maken hier geen gebruik van.

Het ontwikkelplatform van Agriware leent zich goed voor maatwerk en het beheer hiervan. Daarnaast gebruikt Mprise Agriware de laatste technieken om de impact van maatwerk bij toekomstige upgrade zo minimaal mogelijk te laten zijn.