MPRISE AGRIWARE®

Software voor Medicinale Cannabis

Als investeerder, directeur of kweker, wilt u alle mogelijke processen maximaliseren. Zoals het optimaliseren van het rendement, volgen van de kosten, traceren van het materiaal, voldoen aan de regelgeving en het effectief gebruik maken van alle gespecialiseerde faciliteiten, apparatuur en personeel.

Agriware biedt u totale controle met volledig inzicht in: de huidige status, een nauwkeurige analyse van de resultaten uit het verleden en het systeem maakt het mogelijk om een heldere blik te werpen op de toekomstige voorspelling. Hoewel het systeem op specifieke deelprocessen kan worden geïmplementeerd, bevat het ook een volledig ERP-pakket op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central, dat u de meest gebruiksvriendelijke, betrouwbare en veilige software van de cannabisindustrie biedt.

cannabis greenhouse software

Gecertificeerde kwekers van cannabis weten hoe moeilijk het kan zijn om de beste oogstresultaten te behalen en tegelijkertijd te kunnen voldoen aan al het papierwerk dat komt kijken bij het telen van dit unieke gewas. De mogelijkheid om het proces te traceren van het knippen van stekken van een moederplant, de opkweek van jonge planten, volwassen planten en uiteindelijk tot het oogsten en het drogen van de bloemen. Voor een sluitende administratie is het hierbij essentieel om aan te kunnen tonen waar het product vandaan is gekomen, in welke ruimte het heeft gestaan en wie, welke acties op het gewas toepaste. De Agriware software biedt hierbij ondersteuning om te kunnen voldoen aan alle hygiëneprotocollen, overheidsvoorschriften en om volledig op de hoogte te zijn gedurende een nacontrole of bij klachten.

Ondersteuning van alle processen

Agriware ondersteunt alle bedrijfsprocessen rondom het telen van cannabis, van stek tot verwerkt product, van inkoop tot verkoop en van kostprijsberekening tot de boekhouding.

Agriware is het enige systeem waarmee bedrijven hun activiteiten volledig kunnen beheren. Van het voorspellen van de opbrengstverwachtingen, het beheer van de kas- en oppervlaktecapaciteit, de controle van de materiaalvoorraad, inzicht in de arbeidsplanning tot aan de kostenrapportage aan hogerhand. Alles vanuit één enkel systeem, volledig beveiligd.

Onze mensen en partners komen uit de tuinbouwwereld waardoor naast advies over het systeem er ook achtergrondkennis is over producten, processen en organisatie. Wij voegen waarde toe aan zowel startende bedrijven of pilot projecten alsmede aan grote bedrijven actief op verschillende locaties of landen.

 
CannabisSoftwareFlower03
Meer informatie aanvragen

Bij het kweken van medicinale cannabis van hoge kwaliteit kan de gerelateerde regelgeving de efficiëntie van uw processen beïnvloeden door het registreren en rapporteren van gegevens. Daarom zijn onze klanten enthousiast over de gebruiksvriendelijkheid van Agriware. Eenvoudig, efficiënt en gestructureerd zijn onze kernwoorden.

"De mensen bij Mprise Agriware zijn ervaren, begrijpen de business en spreken dezelfde 'kwekerstaal', naast geweldige software is kennis belangrijk om te kiezen voor Mprise Agriware."

Extractie, verwerken en verpakken

Niet alleen de teelt van de gewassen, maar ook de verwerking van de geoogste bloemtoppen tot verschillende producten zoals eetwaren, olie of pillen is essentieel. Het kunnen plannen, monitoren en analyseren van het extractieproces en het verbeteren van werkwijze om pure, stabiele THC- en CBD producten te produceren, is gespecialiseerd en verfijnd werk, Agriware ondersteund hierin de gebruiker zo efficiënt mogelijk. 

GAP, GMP en GCP voorschriften

Kennis van de traceerbaarheid van de partijen die worden verbruikt, gecombineerd of gecreëerd, is essentieel om uw processen te laten voldoen aan GAP (Good Agricultural Practices), GMP (Good Manufacturing Practices) en GCP (Good Clinical Practices). Strikte regelgeving gedurende de hele toeleverings- en productieketen zorgt voor volledige traceerbaarheid en beheersbaarheid van het gespecialiseerde proces. Complexe processen worden transparant, precies wat regulerende instanties en agentschappen willen.

Lees verder 

Wij helpen u graag vooruit.

Neem direct contact op met een van onze specialisten om uw vragen te beantwoorden of vraag een vrijblijvende demonstratie aan.

Vraag Agriware demonstratie aan
Meer informatie aanvragen