Mprise Indigo Nieuws

DSC03949.jpg

Bejo kiest Agriware voor 'Seed Production'

Posted by Joop de Jong on Mar 8, 2016 1:02:50 PM

Bejo heeft de standaard software IS Agriware van Mprise Indigo geselecteerd voor de automatisering van het farm management. Het accent ligt daarbij in de eerste fase op het Activity management en het Fieldbook. Het Fieldbook is een mobiele applicatie die zowel online als offline met IS Agriware samenwerkt en waarmee waarnemingen en inspecties kunnen worden geregistreerd en geïnitieerd. Deze functionaliteit wordt in de tweede fase uitgebreid met functionaliteit voor de lokale ‘Processing’ van zaden en voor de Backoffice. In de derde fase zal de software wereldwijd over de productielocaties worden uitgerold. 

De samenwerking voldoet aan de uitdrukkelijke wens van Bejo om voor de productie van zaden een standaard softwareprogramma te implementeren. 

De implementatie van Microsoft Dynamics NAV2016 aangevuld met de Mprise Indigo Industry Solution IS Agriware en MobileNAV van Multisoft resulteert uiteindelijk in een wereldwijde standaard oplossing voor Bejo.

Door gebruik te maken van standaard oplossingen en door het uitbreiden van de standaard functionaliteit in IS Agriware, is Mprise Indigo in staat Bejo de gewenste oplossing te bieden zonder veel maatwerk te ontwikkelen. Met als resultaat dat Bejo gebruik kan maken van bewezen standaard functionaliteit in een stabiele omgeving, die eenvoudig mee kan groeien met toekomstige ontwikkelingen.

Joop de Jong, CEO Mprise Indigo, is trots op de samenwerking met Bejo. “Mede door deze samenwerking kunnen wij de propositie van Agriware uitbreiden met zaadvermeerdering. Met Agriware ondersteunden wij al de bedrijfsprocessen voor sierteelt en jonge planten. Met deze uitbreiding kunnen wij een groter deel van de keten bedienen.”

Bejo heeft meer dan 100 jaar ervaring in de zaadbranche en behoort tot de toonaangevende specialisten in veredeling, productie, bewerking en verkoop van kwaliteitszaden. Met het assortiment van meer dan 1000 rassen verdeeld over zo’n 50 gewassen, wordt een volledig programma geboden voor alle markten en uiteenlopende klimaten. Voortdurende innovatie staat voorop, om marktwensen te vertalen in groenterassen die een duidelijke toegevoegde waarde hebben voor de héle voedselketen.

Mprise Indigo is gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van bedrijfssoftware voor de tuinbouw. Het bedrijf heeft daarvoor, op basis van het Dynamics NAV platform van Microsoft, IS Agriware ontwikkeld. De functionaliteit richt zich specifiek op de automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen in productiebedrijven voor jonge groenteplanten, sierteelt en zaden. 

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Jos van der Helm. Bereikbaar op 0318-508810.

Topics: IS Agriware

RECENT NIEUWS