Mprise Indigo Nieuws

Symposium over FieldBook goed bezocht

Posted by Annelies Michels on Oct 11, 2016 11:17:28 AM

Mprise Indigo heeft zich dit jaar voor het eerst geprofilieerd op Seed meets Technology; de vakbeurs voor zaad producerende bedrijven.

Tijdens een interessant symposium zijn diverse uitdagingen van deze bedrijven uitgebreid aan bod gekomen en is FieldBook gepresenteerd; de mobiele oplossing voor productie ondersteuning.

Het symposium is goed bezocht en deelnemers waren enthousiast over de discussie tussen Wil Jorink (Area Production Manager Europe & Africa bij Bejo Zaden BV), Jan Jaap Stelwagen (Head Production EMEA bij Bayer Cropscience Vegetable Seeds) en Arno Hogervorst (Solution Architect bij Mprise Indigo).

De stellingen die daarbij aan bod kwamen waren prikkelend en voeding voor een prettige interactie met de zaal. 

  • Informatie over onze gewassen is altijd achterhaald...
  • Informatie in de hoofden van onze werknemers is een bedrijfsrisico...
  • Onze bedrijfsprocessen zijn heel speciaal...

Mprise Indigo heeft samen met Bejo voor de (productie) uitdagingen van zaad producerende bedrijven een mobiele applicatie ontwikkeld die Bejo onder andere ondersteunt met het opvragen en toevoegen van gewasinformatie en het           vastleggen van gewasbehandelingen, bestrijding en inspecties. Zowel on- als offline. 

Wilt u zien wat deze mobiele applicatie FieldBook biedt? Het referentiefilmpje van Bejo Zaden is interessant om te bekijken. Het geeft een goed beeld van de gebruiksvriendelijke applicatie voor onder andere observaties en inspecties van de velden. 

Wilt u meer weten? Bel ons op 0318-508810.

 

Topics: IS Agriware, FieldBook

RECENT NIEUWS