MPRISE INDIGO

Over Mprise Indigo

Mprise Indigo is een business unit binnen de onderneming Mprise B.V.  Mprise Indigo bedient de tuinbouw met IS Agriware®, een ERP applicatie gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. De focus ligt daarbij op de kwekerijen van jonge groentenplanten en potplanten.

Een speciaal team van software ontwikkelaars is verantwoordelijk voor de continue ontwikkeling van de Agriware Suite. Zij werken aan de hand van een product roadmap.

De implementatie van de software wordt verzorgd door een team van consultants en projectleiders. Aan elke omvangrijke (her) implementatie is een projectmanager verbonden. Zijn taak is het om het project in nauw samenspel met de opdrachtgever in goede banen te leiden. Een 'leading' consultant neemt de inhoudelijke kant van de implementatie voor zijn rekenening.

Binnen de verkoopafdeling is het aandachtsgebied van de verkopers opgedeeld in het bedienen van bestaande klanten (account management) en in het werven van nieuwe klanten al of niet via partners.

In de landen buiten Nederland en Belgie wordt gewerkt met partners. Dit zijn in het algemeen buitenlandse Dynamics NAV partners van Microsoft die actief zijn, of willen worden in de tuinbouw sector.

De klanten van Mprise Indigo bevinden zich niet alleen in Nederland, maar ook en België, Polen, Amerika, Canada en Australië.