MPRISE AGRIWARE®

Technologie Platform

Agriware moet worden beschouwd als een ‘add-on’ op het Microsoft Dynamics NAV platform.  Onderstaand plaatje laat zien dat er de laatste jaren verschillende versies van het Dynamics NAV platform door Microsoft op de markt zijn gebracht.

Alle NAV versies t/m 2009 worden met ‘Classic’ aangeduid. Vanaf NAV2009 is de 'Role Tailored Client' (RTC) variant van Dynamics NAV geïntroduceerd. De RTC variant is vooral een technische sprong voorwaarts geweest om met de nieuwe technologische ontwikkelingen mee te kunnen gaan.  

NAV_ontwikkeling.png

Van Systeem centraal naar de Gebruiker centraal

De naam zegt het al, maar de gebruikersinterface is volledig vernieuwd.  In de classic variant stond als het ware nog het systeem centraal en de gebruiker werd aangekoppeld, Nu is het volledig omgekeerd: de gebruiker staat centraal en het systeem wordt zodanig geconfigureerd dat hij krijgt wat nodig is voor de uitoefening van zijn rol.

Voor al deze platforms is er versie van Agriware ontwikkeld. Elke nieuwe versie van het Dynamics NAV platform is weer rijker aan functionaliteit dan de voorgaande versie. Dat geldt uiteraard ook voor de corresponderende Agriware versie. Zo is vanaf de versie Dynamics NAV2015 ook standaard in een webbrowser op te roepen. Dat was met de voorgaande versies niet mogelijk.

De huidige versie NAV2016 draait ook volledig op mobiele apparatuur, zoals de Ipad en de smart phone.

NAV_devices.png

Samenvattend

  • Iedereen snapt het product. Microsoft Dynamics NAV heeft dezelfde look & feel en gebruikerservaring als bekende Microsoft producten, zoals Office en Sharepoint. Deze toepassingen zijn ook volledig met Dynamics NAV geïntegreerd.
  • Rolspecifieke ondersteuning. Microsoft Dynamics NAV is rolspecifiek, waardoor uw werknemers relevante inzichten krijgen voor hun specifieke dagelijkse werkzaamheden. Met de juiste informatie binnen handbereik kunnen zij niet alleen de problemen van vandaag oplossen, maar kunnen zij zich ook voorbereiden op morgen.
  • Op uw voorwaarden. Met Microsoft Dynamics NAV kan uw team werken wanneer en waar het optimaal presteert: op kantoor, thuis of onderweg. Dankzij flexibele implementaties in de cloud en on-premises kunt u kiezen wat het best bij uw bedrijf past.

Met meer dan 100.000 verschillende bedrijven die wereldwijd op Microsoft Dynamics NAV vertrouwen bent u gegarandeerd van de continuïteit van deze ERP-oplossing.