MPRISE AGRIWARE®

Technologie Partners

Mprise Agriware® werkt samen met de volgende technologie partners:

Microsoft.png

Mprise heeft sinds 2004 met Microsoft, als leverancier van Dynamics AX, Dynamics NAV en Dynamics CRM, een partner relatie. Mprise was in die tijd de eerste Microsoft opleidingspartner voor Dynamics in Nederland en heeft de status van Microsoft Gold Certified Partner. Microsoft heeft ook de Agriware software applicatie van Mprise Agriware gecertifeerd als ‘Certified for Microsoft Dynamics NAV’.

Blue10.png

Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van administratieve processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Met Blue10 komen boekingsdocumenten (facturen, pakbonnen en bonnetjes) in één systeem samen en worden naadloos verwerkt in de financiële administratie in Microsoft Dynamics NAV. 

De belangrijkste voordelen van Blue10: 

  • Eenvoudig boeken, goedkeuren en terugzoeken van facturen.
  • Zelflerende documentherkenning.
  • Mogelijkheid tot automatisch matchen van facturen met inkooporders in Microsoft Dynamics NAV.
  • Transparant prijsmodel; maandabonnement inclusief implementatie, support en onbeperkt aantal administraties en gebruikers.
mobilenav_logo.png

Mprise heeft gekozen voor de mobiele oplossing MobileNAV. Met MobileNAV werkt de geconfigureerde mobiele applicatie niet alleen online maar ook offline (met synchronisatie).

DynamicsPro

De Association of Dynamics Professionals (DynamicsPro) is een onafhankelijke, non-profit organisatie die zich inzet voor de wereldwijde Microsoft Dynamics partner community. Hun missie is om professionele competentie standaarden en assessments te stellen en te handhaven voor de verbetering van de hele community. Hun visie is dat elke Dynamics professional erkent en zich houdt aan de DynamicsPro certificering en de kwaliteitsnormen voor de implementatie, ondersteuning en het gebruik van Microsoft Dynamics producten.

Plantum

Mprise Agriware® is buitengewoon lid van Plantum. De branchevereniging voor bedrijven uit de sector plantaardig uitgangsmateriaal. De leden van Plantum zijn actief in veredeling, vermeerdering, opkweek en handel van zaden, bollen, knollen, stekken en jonge planten.

Indigo_logistics_partner_page.jpg

Indigo logistics ondersteunt logistieke processen en activiteiten. 

Onze logistieke platform ISAL is ontwikkeld voor de aansturing en afhandeling van logistieke processen en activiteiten. Het ISAL framework is het frame voor het ISAL platform en voorziet onder andere in de communicatie met de (SQL) databases en de communicatie met de (web)services. Het framework biedt u verder wizards ten behoeve van inrichting & configuratie, gebruikersbeheer, PLC logging en communicatie met PLC's van derden. 

To-Increase_partner_page.jpg

To-Increase heeft krachtige software applicaties voor Microsoft Dynamics 365 for Operations, Microsoft Dynamics AX en Microsoft Dynamics NAV.

To-Increase maakt gebruik van diepe kennis van de unieke behoeften van bedrijven en industrieën om tools te ontwikkelen die uw ERP-oplossing compleet maken. Wij creëren krachtige software- en cloudapplicaties die, wanneer geïntegreerd met Microsoft Dynamics ERP systemen, uw bedrijf helpen te laten bloeien.