MPRISE AGRIWARE®

Veel gestelde vragen

Gebruik ik mijn ruimte optimaal?

Mijn beschikbare ruimte volledig benutten is altijd een uitdaging. Eén keer de kas vol zetten is niet het grote probleem, het is de samenhang tussen verschillende partijen die op verschillende momenten gereed zijn. De opvolging van de partijen.

Wat moet er deze week gebeuren en wat heb ik daarvoor nodig?

Ik wil weten hoeveel mensen ik nodig heb om alle partijen op te potten en welke potten en overige materialen ik nodig heb.

Kan ik deze order NU aannemen?

Ik wil weten hoeveel planten ik nu kan verkopen en wat mijn verwachte verkoopbare voorraad over langere termijn is. Heb ik al orders staan over langere termijn?

Wat is er met deze plant gebeurd?

Ik wil weten of de geplande handelingen gedaan en volgens schema uitgevoerd zijn. Is er meer of minder uitval geboekt dan ik had verwacht? Moet ik mijn productieplan voor volgend jaar aanpassen?

Hoe kan ik mijn voorraad eenvoudig delen met de wereld? 

Ik wil vanuit één plek mijn aanbod naar verschillende webshops kunnen sturen en zelf de baas blijven over welk aanbod ik waar beschikbaar stel en aan wie.

Hoe kan ik mijn orders precies volgens specificatie uitleveren? 

Ik wil klantafspraken vastleggen, klantspecificaties toepassen op orders en duidelijk laten tonen op pakbonnen.

Op welke planten verdien ik het meeste geld? 

Ik wil weten wat de kosten per partij zijn en hoeveel deze heeft opgebracht. Verkoop ik het juiste assortiment en waar liggen de kosten per partij?

Wie zijn mijn beste klanten? 

Ik wil weten aan wie ik de meeste planten verkoop en wie er voor de meeste omzet zorgt. Wie betaalt welke middenprijs voor mijn planten?