MPRISE LEAN

Autorisaties

Het inrichten van autorisaties in Microsoft Dynamics AX is belangrijk. Toch blijkt het in de praktijk vaak een sluitpost bij een implementatie te zijn.

Met vaak ongewenste gevolgen: zoals gebruikers die (per abuis) instellingen of andere gegevens wijzigen, waarvan dat niet de bedoeling is. Gebruikers die toegang hebben tot informatie die niet voor hen is bestemd. Een accountant die een combinatie van bevoegdheden constateert die niet is toegestaan.

Zowel organisaties waar de autorisaties al zijn ingericht als organisaties waar dit nog moet gebeuren, kunnen wij verder helpen. Wilt u het autorisatietraject zelf oppakken? Dan kunnen wij u op weg helpen. Wilt u het traject volledig bij Mprise neerleggen? Ook dat is mogelijk. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Mprise beschikt over experts met jarenlange ervaring op het gebied van Autorisaties in Dynamics AX. Met onze kennis, ervaring en hulpmiddelen kunnen wij u van dienst zijn bij het inrichten of optimaliseren van autorisaties in uw Dynamics applicatie.

Wij hebben een breed aanbod van diensten en hulpmiddelen waarmee wij u kunnen helpen: