MPRISE LEAN

Over Mprise Lean

Een onderneming heeft continu te maken met veranderende omstandigheden, waarop zij moet inspelen. Uiteenlopend van ontwikkelingen in de markt en technologische mogelijkheden tot interne veranderingen.

Organisaties die gebruik maken Microsoft Dynamics AX of NAV mogen van hun Dynamics-oplossing verwachten dat die hen ondersteunt bij het bereiken van haar doelstellingen.

Sterker nog:

Dynamics zou zó goed moeten aansluiten op de bedrijfsprocessen dat het de business niet alleen ondersteunt, maar zelfs versterkt. Ook onder continu veranderende omstandigheden.

Het realiseren van zo’n optimale aansluiting vraagt kennis en ervaring. Diepgaande kennis van de processen en van de werking en toepassing van Dynamics, zodat alle mogelijkheden kunnen worden benut om optimaal aan te sluiten bij uw specifieke situatie. Praktijkervaring, waardoor bestaande oplossingen kunnen worden toegepast in uw specifieke situatie en het wiel niet opnieuw hoeft te worden uitgevonden.

De specialisten van Mprise Lean beschikken over jarenlange praktijkervaring en diepgaande kennis van processen en Dynamics ERP. Dit laatste geldt niet alleen voor de recente versies, ook voor de versies van het eerste uur.  

Een selectie uit recente projecten die zijn uitgevoerd door onze specialisten:

  • Inrichten nieuwe BV’s in Dynamics AX2012 bij een Retail organisatie;
  • Optimalisatie-advies voor Dynamics AX2012 bij een Ziekenhuis
  • Opzetten autorisaties in Dynamics AX2012 bij een Auteursrechtenorganisatie
  • Ontwikkelen rapporten in AtlasXL bij een Woningbouwcorporatie
  • Ondersteunen bij pakketselectie tussen Dynamics AX en NAV bij een Productiebedrijf
  • Vaststellen knelpunten in performance AX2012 bij een Supermarktketen
  • Implementatie oplossing voor Invoice management voor NAV en AX bij diverse organisaties