Professionaliseer je salesproces met CRM

  • Alle functionaliteit om Sales goed te ondersteunen voor €4,20 per maand
  • Binnen 4 weken live
  • Standaard Sales App voor €4.995,- (fixed price)
  • Geen training nodig
  • Management informatie voor continue verbetering
Binnen de Sales App vind je basale, meest gebruikte CRM functionaliteit. Alles dat je nodig hebt om klanten van prospects te maken en ze te volgen in iedere stap van de verkoop. Je betaalt daarmee niet voor functionaliteit die je niet gebruikt én kunt flexibeler schakelen met de tooling die wij je leveren.

Vanaf €4,20 per user per maand

Bekijk de hele demo

Sales app van Mprise (1)

 

In onze demo laten we je in het kort zien hoe onze oplossing in elkaar zit. Mis je functionaliteit die voor jullie belangrijk is? Door de flexibiliteit van het platform kunnen we dat vaak eenvoudig toevoegen. Dus moet er bijvoorbeeld data vanuit de website gekoppeld worden? Geen probleem!
Bekijk de hele demo


Betaal alleen voor wat je gebruikt

De Microsoft Sales App levert je de meest kostenefficiënte manier om je verkoopafdeling te professionaliseren. De App is standaard uitgerust met de meest basale functionaliteiten die je nodig hebt om makkelijker te verkopen. Mis je functionaliteit? Dan zetten we specifiek dat deel aan en betaal je dus niet voor functionaliteit die je nooit gaat gebruiken.

Prijsoverzicht CRM en Sales app

 

Weten wat jij kunt besparen met de Microsoft Sales App? Vul de CRM Bespaar Calculator in!

Naar de CRM Bespaar Calculator


Integreer de Sales App met andere applicaties

De Microsoft Sales App past naadloos op elke andere applicatie binnen je organisatie. Koppel bijvoorbeeld Microsoft Dynamics 365 Business Central, Exact, AFAS of SAP met de Sales App en houdt eenvoudig bij welke bedrijven in de pijplijn zitten en transformeer ze met een druk op de knop naar een klant.

Plan een GRATIS adviesgesprek in

Business Central en Power Platform integreren