Mprise Nieuws

Mprise ICT Award 2017 Business Event gemeente Veenendaal.png

Mprise ontvangt ICT Award 2017

Posted by Mprise on Nov 21, 2017 4:37:42 PM

Tijdens het Business Event gemeente Veenendaal ontving Mprise in een uitverkochte zaal in eventlocatie De Basiliek de ICT Award 2017. Een verslag van een geslaagde avond.

Business Event Gemeente Veenendaal

Dit jaar vond voor de 13de keer het Business Event gemeente Veenendaal plaats. Tijdens dit evenement worden binnen diverse bedrijfscategorieën ondernemers of ondernemingen genomineerd voor de titel ‘Ondernemer of onderneming van het jaar’.

Van de organisatie kregen wij begin oktober te horen dat Mprise in de categorie 'ICT' niet alleen genomineerd was, maar dat de jury de bijbehorende ICT Award ook aan Mprise had toegekend. Daarna begon het lange wachten tot de uitreiking van de award. En na het tussentijds opnemen van een impressievideo was het gisteravond dan eindelijk zover.

Onder toeziend oog van een uitverkochte zaal met 500 genodigden, waaronder een groot aantal Mprise medewerkers, verzocht presentatrice Anita Witzier de directieleden Joop de Jong, Mirjam Berntsen en Renger Reitsema het podium op te komen.

Daar kregen zij te horen dat Mprise de award krijgt als waardering voor de algehele dienstverlening, de mate van innovativiteit van producten en diensten, het goede werkgeverschap en de positieve uitstraling binnen en voor de regio.

Uit handen van de winnaars van vorig jaar kreeg Joop de Jong daarna onderstaande award overhandigd. Die uiteraard een mooie plaats binnen ons bedrijf krijgt.

Mprise ICT Award 2017 (2).jpg

Felicitaties aan alle genomineerden

Vanaf deze plaats willen wij alle genomineerden van het Business Event Veenendaal feliciteren met hun nominatie voor ondernemer van 2017 in de categorie ‘MKB & Detailhandel’, ‘Grootzakelijk’ of ‘Jonge Ondernemer / Onderneming’En de organisatie complimenteren voor een geslaagde avond.

Woord van waardering

En last but not least willen wij onze medewerkers en klanten bedanken. Zonder hun inzet, vertrouwen en loyaliteit is het onmogelijk een dergelijke waardering (en award) toegekend te krijgen. Daarom: allen bedankt daarvoor!

Topics: Awards, Mprise

RECENT NIEUWS