Mprise Nieuws

Microsoft Dynamics HUB Experience 2017 (1000x566 pxs).jpg

Mprise op de Dynamics Experience 2017

Posted by Mprise on Oct 10, 2017 12:02:46 PM

Op woensdag 1 november 2017 wordt bij het SPANT! in Bussum voor de tiende keer de Dynamics Experience gehouden. Het grootste Europese jaarcongres over Microsoft bedrijfssoftware voor eindklanten en partners. Als partner van dit event verzorgt Mprise onder andere twee roundtable sessies.

'Digital Immersion'

Het thema van deze jubileum editie van de Dynamics Experience is 'Digital Immersion'. Naast een inspirerende keynote over de laatste strategische en digitale ontwikkelingen biedt het event de meer dan 700 bezoekers ruim 30 sessies over operationele, tactische en strategische onderwerpen.

Deze onderwerpen hebben betrekking op upgrades en migraties, Dynamics 365 (NAV, AX en CRM), Data & Analytics, Internet of Things en Digitale Transformatie. 

Voor wie is dit event geschikt?

Het event is geschikt voor mensen die op operationeel en tactisch niveau met informatie- en kennisbehoefte binnen Microsoft bedrijfssoftware werkzaam zijn. Maar het is ook geschikt voor directieleden die geïnspireerd willen worden aan de hand van ervaringen van experts en collega's uit de markt.

Mprise verzorgt twee roundtable sessies

De organisatie van de Dynamics Experience is in handen van DynamicsHUB. Dit is de business community van Microsoft Dynamics gebruikers en partners. Als één van de DynamicHUB partners is Mprise nauw bij dit event betrokken.

Zo zijn wij deze dag met een stand rond 'Vereffening binnen AX2012' aanwezig. Ook verzorgen wij een tweetal roundtable sessies:

De eerste sessie (13:00-14:00 uur, podium 7) wordt verzorgd door onze (opleidings)consultant Harro Knook. Tijdens deze sessie gaat hij in op 'User Adoption' en hoe je ervoor zorgt dat de Dynamics software oplossing ook daadwerkelijk wordt omarmd door uw medewerkers cq. gebruikers?

De tweede sessie (14.30-15:30 uur, podium 7) verzorgt Harro samen met onze Dynamics AX- consultant Eelco Reijers. Hierin wordt ingegaan op de keuzes die je als organisatie moet maken zodat PowerBI de organisatie ook écht verder helpt.

Klik op de link in bovenstaande sessies voor meer informatie.

Toegang en contact

De opening en keynote beginnen om 10.00 uur en de dag wordt om 17:00 uur afgesloten met een 'HUB Netwerkborrel'. Leden van de DynamicHUB hebben deze dag gratis toegang. Voor overige bezoekers is de reguliere entreeprijs € 249,00.

Meer informatie over dit event leest u op www.dynamicsexperience.nl.

Vragen of opmerkingen over onze deelname of roundtable sessies kunt u stellen aan Raymond van Toor, Marketing Communicatie medewerker bij Mprise, op nummer 0318-508810 of via mail aan info@mprise.nl.

 

 

Topics: Dynamics 365, Dynamics CRM, Dynamics AX, Dynamics NAV, Nieuws

RECENT NIEUWS