Mprise Nieuws

Mprise Academy - 2000e cursist van 2017.png

Mprise Academy ontvangt 2000ste cursist van 2017

Posted by Mprise on Nov 2, 2017 4:55:26 PM

Vandaag hebben wij op feestelijke wijze stilgestaan bij het ontvangen van onze 2000ste Academy cursist van 2017. De nietsvermoedende cursist werd daarbij door ons in het zonnetje gezet.

Feestelijk moment

Het gonsde al even rond binnen Mprise: "Wanneer ontvangen we de 2000ste cursist van het jaar". Eind vorige week gaf de cursusadministratie door dat deze uit één van de vijf trainingen van donderdag 2 november jl. zou komen.

De vijf trainers was vooraf verzocht om zich tijdens de ochtendpauze met hun (27) deelnemers naar de kantine te begeven. Daar heette Mirjam Berntsen, Directeur Mprise Academy, iedereen van harte welkom.

En tot zijn grote verrassing werd daarna Marc van Kampen van Koninklijke Metaalunie als gelukkige naar voren geroepen. Naast de felicitaties nam hij een mooie bos bloemen en een kistje wijn in ontvangst.

Voor alle aanwezigen stond daarna een heerlijk stuk gebak klaar.

Mprise Academy - 2000e cursist van 2017 II.jpg

Woord van dank

Graag willen wij bij deze ook alle andere cursisten bedanken die afgelopen jaar aan één of meerdere van onze trainingen of workshops deelgenomen hebben. Wat uiteraard ook geldt voor alle bedrijven, organisaties en partners voor het in ons gestelde vertrouwen.

 

Topics: Mprise, Academy

RECENT NIEUWS