Mprise Nieuws

Mprise op Dynamics Experience 2018

Posted by Erik Hooijer on Oct 25, 2018 1:59:51 PM

Doubleshot Fotografie_DynamicsHUB_Spant  (12)Op woensdag 14 november 2018 wordt bij het SPANT! in Bussum voor de elfde keer de Dynamics Experience gehouden. Het is het grootste Europese jaarcongres over Microsoft bedrijfssoftware voor eindklanten en partners. Als partner van dit event verzorgt Mprise onder andere twee round table sessies.

Naast een keynote over de laatste strategische en digitale ontwikkelingen biedt het event  bezoekers een ruim aantal sessies over operationele, tactische en strategische onderwerpen.

Deze onderwerpen hebben betrekking op Dynamics 365 (NAV, AX en CRM), Data & Analytics, Internet of Things en Digitale Transformatie. 

Voor wie is dit event geschikt?

Het event is geschikt voor mensen die op strategisch, tactisch en operationeel met informatie- en kennisbehoefte binnen Microsoft bedrijfssoftware werkzaam zijn. Maar het is ook zeker geschikt voor directieleden die geïnspireerd willen worden aan de hand van ervaringen van experts en collega's uit de markt.

Mprise verzorgt twee round table sessies

De organisatie van de Dynamics Experience 2018 is in handen van CraniumConnect. Dit is de business community van Microsoft Dynamics gebruikers en partners. Als partner van CraniumConnect is Mprise nauw bij dit event betrokken. Wij verzorgen een tweetal round table sessies:

  • Sessie 1: 'Uw kerngebruikers als veranderaars'  
  • Sessie 2: 'Lean en QRM voor Manufacturing' 

De eerste sessie (13:00-14:00 uur) wordt verzorgd door onze (opleidings)consultant Harro Knook en Giovanni Kruit (Manager HR bij Bolletje). Tijdens deze sessie gaan zij in op de rol van kerngebruikers als begeleider van de verandering tijdens de implementatie bij Bolletje van Dynamics AX. Lees hier verder...

De tweede sessie  (14.30-15:30 uur) wordt verzorgd door Hans Schouten. Tijdens deze sessie gaat Hans in op de principes van Lean en QRM voor Manufacturing en hoe u hiermee naar operational excellence kunt streven. Lees hier verder...

Hoe meldt u zich aan voor de round table sessies?

Stap 1: registreer door op onderstaande banner te klikken (registratieformulier opent in een nieuw tabblad) Voor leden van de DynamicsHUB en CraniumConnect is de toegang tot Dynamics Experience 2018 gratis. Voor anderen is de toegang €495,- ex. btw.

Stap 2: Installeer de NetworkApp en meldt u daarmee aan voor de sessies die u wilt bijwonen.

web banner mprise

 

 

Topics: Mprise

RECENT NIEUWS