Mprise Nieuws

Mprise op de Dynamics Experience 2017

Door Mprise 28 juni 2019

Op woensdag 1 november 2017 wordt bij het SPANT! in Bussum voor de tiende keer de Dynamics Experience gehouden. Het grootste Europese jaarcongres over Microsoft bedrijfssoftware voor eindklanten en partners. Als partner van dit event verzorgt Mprise onder andere twee roundtable sessies.

LEES VERDER >

Power BI ook voor Dynamics AX

Door Mirjam Berntsen 10 oktober 2017

Ja! Ze zijn er... de Power BI trainingen voor Dynamics AX! Klik hier voor het overzicht.

Onze BI-experts hebben veel ervaring met het definiëren, bouwen en aanpassen van PowerBI-rapporten en dashboards in combinatie met Dynamics AX.

LEES VERDER >

Mprise erkend als Dienstverlener voor KMO-portefeuille België

Door Mirjam Berntsen 10 oktober 2017

Mprise mag zich Erkend dienstverlener voor Opleidingen en Advies voor de KMO-portefeuille noemen. De audit, die hiertoe door Kiwa België is uitgevoerd, hebben wij met glans doorstaan.

Dit is goed nieuws voor onze relaties uit Vlaanderen. Het betekent dat onze opleidingen en adviesdiensten voortaan in aanmerking komen voor subsidie via de KMO-portefeuille van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen. Dit maakt onze opleidingen en adviesdiensten voor Dynamics ERP en Dynamics CRM nóg aantrekkelijker voor Vlaamse ondernemingen.

LEES VERDER >

Life Fitness over Mprise E-learning

Door Mirjam Berntsen 10 september 2016

Carla de Lange, HR Manager Benelux - Life Fitness

“Mprise heeft erg goed met ons meegedacht en ons prima geholpen bij het opleiden van onze mensen. Wij hebben het Mprise E-Learning platform ingezet. Ook heeft een trainer van Mprise  een Workshop gegeven voor onze Experts waarin zij werden voorbereid op het geven van training aan onze medewerkers.”

LEES VERDER >

RECENT NIEUWS