Mprise Nieuws

Power BI ook voor Dynamics AX

Door Mirjam Berntsen 10 oktober 2017

Ja! Ze zijn er... de Power BI trainingen voor Dynamics AX! Klik hier voor het overzicht.

Onze BI-experts hebben veel ervaring met het definiëren, bouwen en aanpassen van PowerBI-rapporten en dashboards in combinatie met Dynamics AX.

LEES VERDER >

Mprise erkend als Dienstverlener voor KMO-portefeuille België

Door Mirjam Berntsen 10 oktober 2017

Mprise mag zich Erkend dienstverlener voor Opleidingen en Advies voor de KMO-portefeuille noemen. De audit, die hiertoe door Kiwa België is uitgevoerd, hebben wij met glans doorstaan.

Dit is goed nieuws voor onze relaties uit Vlaanderen. Het betekent dat onze opleidingen en adviesdiensten voortaan in aanmerking komen voor subsidie via de KMO-portefeuille van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen. Dit maakt onze opleidingen en adviesdiensten voor Dynamics ERP en Dynamics CRM nóg aantrekkelijker voor Vlaamse ondernemingen.

LEES VERDER >

Nieuw: Trainingen Document Creator

Door Mirjam Berntsen 10 oktober 2017

Vanaf oktober gaat Mprise trainingen voor Document Creator invullen. Dit vindt plaats in samenwerking met Idyn.

Document Creator is een add-on voor het converteren en maken van rapporten in Microsoft Dynamics NAV. Deze eerste trainingen zijn bedoeld voor ontwikkelaars die met Document Creator aan de slag gaan. Vanaf januari wordt het programma uitgebreid met trainingen voor organisaties die Document Creator (gaan) gebruiken.

LEES VERDER >

Certificering voor NAV weer mogelijk

Door Mirjam Berntsen 10 oktober 2017

Vorig jaar heeft Microsoft de certificering voor NAV beëindigd. Maar er zijn weer mogelijkheden!

In samenwerking met Association of Dynamics Professionals, DynamicsPRO, biedt Mprise examens in Dynamics NAV2016. Deze examens zijn ontwikkeld onder verantwoordelijkheid van DynamicsPRO en worden in Nederland exclusief door Mprise afgenomen.

LEES VERDER >

Inzetten van trainingsvouchers en Quattro's mogelijk bij Mprise

Door Mirjam Berntsen 10 september 2016

Bent u als partner aangesloten bij QBS group? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Mprise werkt samen met QBS group, waardoor het mogelijk is om uw QBS-trainingsvoucher en/of Quattro's in te zetten voor het volgen van trainingen bij Mprise.

LEES VERDER >

RECENT NIEUWS