• U gaat binnenkort migreren, maar u weet nog niet precies naar welk pakket. U wilt een training volgen om kennis te maken met Business Central. 
 • U zit in een implementatieproject en bent op zoek naar trainingen voor uw kerngebruikers en eindgebruikers van Business Central. 
 • U bent zelf een kerngebruiker/eindgebruiker en wilt een goede training volgen. 
 • U bent op zoek naar een training voor een collega die net in dienst is. 
 • U bent een ontwikkelaar / consultant bij een Business Central partner. 

Lees hieronder wat wij voor u kunnen betekenen, of ga direct naar ons trainingsoverzicht van Business Central.

Bekijk onze D365 BC trainingen

Waarom een Business Central training volgen bij Mprise? 

Zonder kennis benut de mogelijkheden van Business Central niet optimaal. Mprise wil uw organisatie de juiste kennis geven om met de software te kunnen werken. Het kennisniveau moet op het juiste peil blijven en waar mogelijk verbeteren. Op die manier haalt u met maximale uit uw software en innoveert u pas echt! 

Wij zien in de verschillende fases waarin uw bedrijf zich bevindt, ook verschillende behoeftes ontstaan. Hieronder een korte toelichting op deze fases.

 1. Oriëntatiefase: U wilt migreren naar een nieuw ERP platform, alleen weet u niet zeker of u naar Business Central wilt migreren. 
  Voor deze groep bieden we introductiecursussen. Hierin gaan we kort in op de verschillende mogelijkheden van Business Central.
 2. Implementatiefase: U heeft gekozen voor Business Central, en dan? Hopelijk heeft u al over de rol van kerngebruikers nagedacht, maar in veel gevallen is dat niet het geval. Om die reden bieden we een kerngebruiker workshop waarin de rol van de kerngebruiker besproken wordt. Om kennis te maken met de software zelf bieden we veel verschillende trainingen. Deze kunt u onder een ander kopje bekijken. 
 3. Kennisniveau op pijl houden: De consultants zijn weg,  oude collega's gaan weg en nieuwe collega's komen. Hoe zorgt u dat de kennis op peil blijft? U kunt allereerst bij ons terecht voor een kennistoets. Hiermee kijken we wat het huidige kennisniveau is van de organisatie. Op basis van de uitkomsten adviseren we u bepaalde trainingen. Een andere optie is om naar dezelfde trainingen te kijken als die van de kerngebruikers en eindgebruikers. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op, zodat wij u daarover kunnen adviseren.

  Plan een GRATIS adviesgesprek in

Business Central partners

Naast eindklanten helpen we ook Business Central partners. We leiden zowel consultants als ontwikkelaars op.  Onder het kopje ontwikkelaars en consultants vindt u de trainingen die daar het best bij passen.

Maak kennis met Business Central door introductietraining

Voor bedrijven/mensen die kennis willen maken met Business Central hebben we een mooie introductietraining. Deze training is voor iedereen bedoeld die op functioneel logistiek/financieel of technisch niveau met Dynamics 365 Business Central gaat werken. Maar natuurlijk kan deze ook dienen ter kennismaking, om dit mee te nemen in de beslissing om voor Business Central te kiezen of niet.

 Bekijk de training hier. 


 

Business Central groepstrainingen voor kerngebruikers en eindgebruikers

We bieden een breed scala aan trainingen aan die voor kerngebruikers en eindgebruikers interessant zijn. Deze trainingen zijn al door duizenden mensen gevolgd. Bij ons krijgt u een training gegeven door mensen uit de praktijk. Zij kennen de software, maar ook de praktische toepassing. Op die manier bereiden zij u of uw collega's buitengewoon goed voor. 

Bekijk het schema met alle trainingen door op de onderstaande knop te klikken. Bij elke training staat of deze geschikt is voor een eindgebruiker. 

Bekijk onze D365 BC trainingen

 

 

 

Al onze Business Central trainingen op een rij: 

Trainingen applicatiebeheerders Business Central

Trainingen Power BI en Business Central


 

Business Central groepstrainingen voor ontwikkelaars

Ook voor Business Central ontwikkelaars hebben we een mooi aanbod. Van beginnende tot meer gevorderde ontwikkelaars hebben we trainingen. Dit zijn de trainingen die wij hebben:

C/side trainingen Business Central

AL trainingen


 

Business Central groepstrainingen voor Consultants

De trainingen die bij gebruikers staan die kunnen ook als opleiding dienen voor consultants. Uiteindelijk hebben zij de basiskennis nodig om er vervolgens in de praktijk mee bezig te gaan. 

Bekijk onze D365 BC trainingen


 

Business Central cursusrooster en -programma

Geïnteresseerd in ons cursusprogramma of cursusrooster? Download hier het rooster.