icon_phonechat

De essentie van ERP, het ERP-simulatiespel

Het belang van een (nieuwe) ERP-oplossing is niet vanzelfsprekend niet duidelijk voor uw medewerkers. In spelvorm geeft deze workshop antwoord op de vraag: wat is de essentie van ERP en wat zijn de bijbehorende succesfactoren. Download de flyer voor meer informatie!

icon_calendar

Hoofdplanning MRP

Plannen van materialen en resources: met Excel of via ERP? Voor veel planners/medewerkers is de planningsmodule een black box, ze plannen daarom liever handmatig. Deze workshop legt m.b.v. lego de basisprincipes van MRP op een eenvoudige en heldere wijze uit.

Download de flyer voor meer informatie!

icon_envelope

Finance: hoe en wat?

Balans, winst- en verliesrekening, crediteuren en debiteuren. Veel gebruikte termen binnen een ERP-oplossing. Wilt u snel (weer) inzicht in de betekenis ervan en in het voeren van een boekhouding? Volg dan deze workshop in de vorm van een Monopoly-spel. U zet zelf een boekhouding op en krijgt de begrippen (weer) helemaal helder. Klik hier voor meer informatie en aanmelden!

icon_weblink

Voorraadwaardering voor Dynamics AX/FO

Deze workshop is ontwikkeld om begrip te krijgen over de voorraadwaarderingsstelsels en uitwerking daarvan in AX. In de workshop worden vanuit een theoretisch kader zowel inrichting als processen rondom voorraadwaardering behandeld. Ook is er ruimte om ervaringen en vragen uit de praktijk met elkaar te bespreken en best practices te delen.

Lees hier meer.