Microsoft Dynamics groepstrainingen

Wie wil innoveren moet blijven leren. Zichzelf en anderen trainen om maximaal gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden van bedrijfssoftware. ERP, CRM en mobiele toepassingen leveren vitale informatie voor rapportage en sturing. Mensen met kennis van de mogelijkheden maken het verschil. Mprise Academy traint eindklanten en IT-professionals. 

Lees de klantencase van VolkerWessels over opleiden. 

Zoek een training:

Trainingen voor Dynamics 365 for Finance and Operations [D365 F&O]

Finance and Operations Trainingen Microsoft

We bieden verschillende cursussen voor Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations aan. Met onze cursussen krijgt u alle informatie die u nodig heeft om in de praktijk aan de slag te gaan. 

Bekijk onze D365 F&O trainingen

Quote: "Goede introductie op het gebied van D365 FO en een must wanneer je meewerkt aan het opzetten van de D365 omgeving, al helemaal wanneer je na het opzetten ook een beheerrol hebt binnen de organisatie."

Trainingen voor Dynamics 365 Business Central [D365 BC]

IMG_5504 ja-2-1

Werkt u met Business Central, wilt u met deze software gaan werken of bent u ontwikkelaar en wilt u leren werken met AL? In ons vernieuwde Learning Centre krijgt u de kennis die u nodig hebt! 

Bekijk onze D365 BC trainingen

Quote: "Deze training zou ik aanbevelen voor iedere startende applicatiebeheerder. Dynamics architecture, gebruikersbeheer en (groeps)machtigingen zijn interessante en belangrijke onderwerpen."

Trainingen voor Dynamics 365 Customer Engagement [D365 CE]

Kathalin in lokaal-1

Onze trainers kennen de praktijk en passen deze toe in de verschillende cursussen. Onze trainingen zijn een goede voorbereiding om de volgende certificaten van Microsoft te halen: PL-210, MB-230, MB-240, MB-200.

Bekijk onze D365 CE (CRM) trainingen

 

Quote: "Een zeer competente trainer die gestructureerd werkt en daardoor de materie goed kan uitleggen."

Trainingen voor Power Platform

Power Platform

Het Power Platform is relatief nieuw. Onze trainers hebben veel tijd geïnvesteerd om deze nieuwe kennis zich eigen te maken. Dit heeft geleid tot verschillende nieuwe trainingen en diensten. De trainingen kunt u bekijken door hieronder op de button te klikken. Voor onze diensten kunt u hier klikken

Bekijk onze Power Platform trainingen

 

Quote: "Mooie trainingsfaciliteiten hebben jullie, het ziet er goed uit en er is een prettige sfeer."

Trainingen voor Agriware 365

Mprise Agriware - Jonge groenteplanten-1-1

Voor de tuinbouw hebben we onze eigen software. Hierbij is onze visie om niet alleen de software te implementeren maar ook te optimaliseren. Daarbij is kennis een belangrijk onderdeel. Wij helpen uw mensen met de juiste training.

Bekijk onze Agriware 365 trainingen

 

Trainingen voor Microsoft Dynamics AX2012

AX2012 trainingen

Zoekt u training waarbij u echt iets leert? Een training die niet alleen over de knoppen gaat, maar ook over de praktijk? Dan bent u bij het juiste adres. Niet alleen voor beginners, maar ook voor ervaren mensen! Schrijf u snel in voor een AX2012 training!

Klik hier om de AX-trainingen te zien

 

Quote: "De trainer is zeer kundig en haakt goed in op vragen uit de praktijk."

 

Trainingen voor Microsoft Dynamics NAV2018IMG_5496-1

Op zoek naar een goede training die altijd door gaat? Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze trainingen gaan altijd door. Dit doen we in ons nieuwe Learning Centre met onze eigen trainers. 

Klik hier om het overzicht van NAV trainingen te zien

 

Quote: "Gedegen basiscursus waarin de beginselen van AL duidelijk en kundig uitgelegd worden."

 

Wij hebben veel bedrijven getraind. Zowel softwareleveranciers als eindklanten, zoals: