Get Microsoft Dynamics Certified! 

Certificering staat volop in de belangstelling, ook voor Dynamics.Microsoft_Associate-removebg-preview

Wilt u een Dynamics-certificaat behalen? Kies dan de manier die het beste bij u past om deze klus te klaren: Wilt u een klassikale opleiding volgen? Past zelfstudie meer bij u? Of spreekt een combinatie van beiden u aan? Mprise kan u op verschillende manieren helpen, zodat u op een efficiënte manier het certificaat behaald. 

Mprise - Academy - Training (1)-01-1-1

Kies de variant die bij u het beste past. 

Hieronder ziet u een aantal mogelijkheden om uw Microsoft Examen te behalen. Klik op een van de onderstaande mogelijkheden en bespreek hoe we u keuze kunnen inplannen. 

3 varianten om u voor te bereiden op het Microsoft Dynamics examen

Klassikale trainingen voor Microsoft Dynamics certificering

Wij bieden een compleet programma van klassikale trainingen voor certificering voor Dynamics FO, Dynamics CE en PowerPlatform.Microsoft_Associate-removebg-preview

Onze trainingen gaan altijd door, zodat uw geplande certificeringstraject geen vertraging op loopt. Natuurlijk beschikken onze trainers zelf over de relevante certifcering, zij weten waarover ze praten. Gaat het voor uw organisatie om meerdere medewerkers, die een certificaat willen halen? Dan kunnen we ook een training geven in besloten vorm.

Klik hieronder voor de trainingsschema`s.

Wilt u liever een training op maat met uw collega`s? Vraag dan een maatwerk training aan. 

Vraag klantspecifieke training aan

Zelfstudie, online oefenen met ondersteuning 

Wilt u zelf aan de slag? Dan is het van belang dat u uit de veelheid aan informatie op diverse sites, de goede keuze maakt, zodat u gericht aan de slag kunt. Daar kunnen wij u bij helpen met de Mprise do it yourself-kit.

Deze bestaat uit:Microsoft_Associate-removebg-preview

  • Een eigen oefenomgeving Dynamics 365 , die 24/7 beschikbaar is en die u naar eigen inzicht kunt benutten;
  • Oefeningen & cases voor het betreffende certificaat, die aansluiten bij de door te nemen stof voor het betreffende examen;
  • Online ondersteuning door een ervaren trainer voor het geval u vragen heeft, uitleg wenst etc. voor de duur van 1,5 uur (spreekuur).

Kosten: € 499,- per deelnemer

Combinatie die veel wordt gevolgd: Do it yourself-kit plus Examentraining [zie volgende tab]

Lijst met certificaten waarvoor dat beschikbaar is: PL-200, MB-210, MB-230, MB-240, MB-300, MB-310, MB-330, MB-500

Vraag hier uw "do it yourself-kit" aan

Examentraining voor Microsoft Dynamics Certificering

Voor iedereen die wil voorkomen dat je in je zelfstudie nét de essentie van een deel van de stof hebt gemist. Of die graag nog een onderwerp nader toegelicht wil zien of examenvragen wil doornemen, bieden we een examentraining. We garanderen dat deze trainingen altijd doorgaan, zodat uw certificering geen vertraging oploopt.

In zo’n examentraining (1 dag) worden relevante onderwerpen door de trainer aangescherpt en kunt u met vragen terecht. Ook zal de trainer een vragen/cases doornemen die representatief zijn voor het Microsoft-examen, zodat u beslagen ten ijs kunt komen.

Kosten: € 499,- per deelnemer

Op dit moment bieden we 5 examentrainingen aan. Klik hieronder om naar de examentraining door te klikken:Microsoft_Associate-removebg-preview