Teams succesvol maken met Dynamics 365

Stap niet in dezelfde valkuil als je eerder hebt gedaan

Een ERP-implementatie is voor organisaties geen dagelijkse kost. De realiteit van de implementatie en gebruik van een nieuw systeem ligt soms ver van de verwachting die er voor die tijd was. Medewerkers weten niet goed genoeg wat er van hen wordt verwacht of worden niet meegenomen in de verandering. Gebruikers weten niet hoe de nieuwe oplossing werkt of hadden de werking liever anders gezien. Soms blijkt de gekozen inrichting in de praktijk tóch niet zo goed uit te pakken.

Onze experts komen deze situaties doorlopend tegen. Met onze programma’s voor organisaties helpen we om vóór, tijdens of na de livegang meer succesvol te zijn met een Microsoft Dynamics-oplossing.

Bespreek jouw programma


 

 

'Maak van de implementatie geen IT-feestje!'

Nedap in Groenlo werkt met Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement en NAV. 'Gebruikers moeten aan boord komen van dit nieuwe platform'. Bij Nedap hebben ze de keyusers omgedoopt tot CRM-Ninja's. Daarmee is er een stap gezet om een groep te maken waarin gedeelde verantwoordelijkheden en nieuws met elkaar gedeeld wordt. Zo wordt het gebruik van de tooling beter en het algehele niveau van gebruikers stijgt.

Lees de hele klantcase

 

 

Het 'Leermatrix' voor een betere ROI op Microsoft Dynamics 365

Een implementatie van Microsoft Dynamics is voor een organisatie een afwijkende activiteit binnen de dagelijkse praktijk. Wij helpen organisaties met een raamwerk dat bijdraagt aan het succes van de implementatie. Zodat het de investering in tijd, inspanning en geld waard is en leidt tot een Dynamics-oplossing die de business versterkt.

Applicaties & concepten

Mprise levert ruim 80 Dynamics trainingen op diverse niveau's en specifieke gebieden. Zowel klassikaal bij Mprise als inhouse.

Bekijk alle trainingen

Professional skills

Ontwikkel de Professional Skills van je team met onze workshops als 'De rol van de Key-User', 'Train de trainer' en bijvoorbeeld 'Testen, hoe en wat'.

Bekijk de workshops

Learning & Development

Ben je verantwoordelijk voor Learning & Development in je organisatie? Wij hebben leerpaden voor één collega, maar bieden ook opleidingsprogramma’s voor teams, zoals Projectteams, Keyusers of Proces-owners. 

Bespreek jouw programma

'Geen alternatieve werkwijzes door goede training'

Richard Kers, Manager Operations bij CooperVision Specialty Eyecare

Bekijk de casus
CooperVision en Procornea leren meer bij Mprise

'Maak key-users tot koplopers'

Catry Bernardt, Senior HR adviseur

Bekijk de casus
Mprise traint Natures Pride beter gebruik van Dynamics 365 FO te maken

'Voorbeelden uit de praktijk geven de kandidaten feeling met de materie'

Bob Schröder, Manager Delivery

Bekijk de casus
startup business, software developer working on computer at modern office
Mprise Microsoft Dynamics trainingen voor organisaties (1)

Testen, trainen, documenteren: Change!

Change Management! Bij het implementeren van een nieuwe oplossing, doe je dit automatisch. Het is belangrijk binnen dit traject goed na te denken over hoe je ervoor zorgt dat het ook een succesvol traject wordt. Het opzetten van een interne Academy, waarbij een programma wordt gerealiseerd waarmee bestaande en nieuwe medewerkers kennis opbouwen en verbreden. Dit wordt vormgegeven door diversen trainingsvormen in te zetten.

 

Bespreek jouw programma

Mprise Microsoft Dynamics trainingen voor organisaties (1)

Is jouw Keyuser zich bewust van die rol

Workshops gericht op het trainen van vaardigheden die je nodig hebt om je rol (als bijvoorbeeld kerngebruiker of proceseigenaar) goed in te vullen. In deze workshops gaat het o.a. over: hoe ben je een goede kerngebruiker, hoe test je het systeem, hoe draag je kennis over, hoe ga je om met weerstanden, etc.

Bespreek jouw programma

Mprise Microsoft Dynamics trainingen voor organisaties

Verminder after live care

Na de implementatie van een ERP-oplossing volgt het gebruik. Als je team tijdens de implementatie op niveau met de implementatiepartner heeft gewerkt, dan heb je na de livegang minder openstaande issues en kom je minder gaten tegen. Train daarom van tevoren en voorkom een grote kostenpost ná de implementatie.

Bespreek jouw programma

Ontdek onze workshops geleid door experts

Slimmer werken met Microsoft Dynamics gebeurt als je alle lagen meekrijgt in de transitie. Met onze workshops stellen we jouw team in staat om kennis slim te distribueren.

Overzicht workshops