De selectie van nieuwe rassen is een belangrijk proces voor de continuïteit van de kwekerij. De waardevolle gegevens uit de proces zijn nogal belangrijk voor de besluiten die u neemt. De Inspect app helpt u om dit proces te registreren zodat u besluiten kan maken op basis van de juiste gegevens.

Leg nieuw ontdekte soorten vast, inclusief afbeeldingen en kenmerken. Deze informatie komt in Agriware 365 en u kunt besluiten welke soorten u wilt testen. Controleer variëteiten tijdens een testperiode en bepaal de levenscyclus van het product op basis van uw waarnemingen en waarnemingen van uw collega's uit de verkoop en productie.

Tijdens dit webinar gaan we het verhaal van de Inspect app voor het scoutingprocess presenteren. De bovengenoemde elementen komen hierin naar voren. Neem deel en bekijk wat de Inspect app voor uw bedrijf kan betekenen.

Doelgroep: Deze webinar is alleen terug te kijken voor bestaande klanten. Voor andere geïnteresseerden verwijzen we naar deze webinar: https://www.mprise.nl/en/agriware-webinar-overview/inspect-app-webinar 
Presentator: William van Loenen