Implementatie Business Central

Het ERP pakket van Microsoft, Dynamics 365 Business Central biedt alles wat een bedrijf nodig heeft, geïntegreerd dus alle processen ondersteund met  één software pakket. Uw boekhouding kunt u koppelen met uw in- en verkoop en uw voorraad zodat u een totaal overzicht heeft van wat u met uw klanten doet. Goede rapportages zorgen voor financieel inzicht en prognoses.

Met de productie en assemblage module stuurt u de werkvloer aan en optimaliseert u productiecapaciteit en resources om de vraag van uw klant goed in te vullen. Ook uw magazijnbeheer wordt optimaal ondersteund. Door gebruik te maken van het Microsoft platform kunt u ook eenvoudig koppelen met andere applicaties en leveranciers en/of klanten.

Microsoft biedt ook mogelijkheden door de standaard koppeling met Dynamics CE (CRM) waardoor uw hele sales en serviceapparaat ondersteund wordt.

Met het Power Platform worden ook mobiele gebruikers goed ondersteund in het gebruik van uw ERP-systeem zonder dat ze allemaal toegang nodig hebben tot Business Central. Inzicht krijgt u door gebruik te maken van Power BI-rapportages, hiermee kunt u ook vooruit kijken en uw bedrijf continu bijsturen.

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Vraag dan een demo en adviesgesprek aan.

Plan een GRATIS adviesgesprek in

 

Support afdeling voor Business Central vragen

De stabiliteit en betrouwbaarheid van uw software-omgeving ter ondersteuning van uw primair proces zijn enorm belangrijk. Met de support van Mprise Business soluties krijgt u deze zekerheid.

Lees hier meer over ons service-afdeling.